Nieuwsbrief

Blog

Wellness muurverven

Muurverven voor een gezond woonklimaat

09 februari, 2016 om 03:13

Voor de meeste mensen speelt het leven zich voornamelijk binnenshuis af. Alle reden om aandacht te hebben voor de kwaliteit van licht, lucht en kleur in het interieur. Caparol ondersteunt u daarbij met praktisch inzicht, deskundig advies en onovertroffen producten. Het resultaat is verfvertrouwen, waarmee u ook binnenshuis iedere uitdaging aandurft.

We kunnen niet of nauwelijks invloed uitoefenen op de kwaliteit van de ‘frisse lucht’ die we buiten inademen. Caparol stelt u in staat om de kwaliteit van het binnenklimaat wél naar uw hand te zetten. We bieden u daarvoor diverse innovatieve verfsystemen.

  • voor een verbetering van de algemene luchtkwaliteit
  • voor mensen met een verhoogde gevoeligheid

Gezonde lucht om in te wonen en te werken

Past u CapaSan als binnenmuurverf toe, dan draagt u actief bij aan een gezonder klimaat in de woon- of werkruimte. De fotokatalytische werking verhindert organische vervuiling op de verflaag. Tevens zorgt de CapaSan-verflaag voor reductie van onder andere tabaks- en kooklucht. Deze muurverf is op kleur te brengen met minerale pigmenten.

Allergieën

Maar liefst één op de drie mensen kampt met allergieën. Vaak gaat het daarbij om overgevoeligheid voor stoffen die via de luchtwegen of de huid het lichaam binnenkomen. Sensitiv is een binnenmuurverf van Caparol waarmee u in iedere ruimte tegemoetkomt aan de overgevoeligheid van bewoners, gebruikers en bezoekers. Deze wandafwerking houdt schadelijke stoffen en allergieverwekkers actief onder controle.

Het gezaghebbende Duitse onderzoeksinstituut RWTÜV heeft bevestigd dat de receptuur van Caparol Sensitiv effectief is bij het reduceren van allergene stoffen in binnenruimtes en daardoor een gezond woonklimaat garandeert. RWTÜV stelt verder vast dat de binnenmuurverf ideaal is voor onder meer kinderkamers, slaap- en woonkamers, crèches, scholen en ziekenhuizen.

De muurverf Sensitiv bevat geen conserveringsmiddelen, oplosmiddelen of weekmakers. De productie vindt plaats onder streng gecontroleerde hygiënische omstandigheden.

Door admin
Terug naar Nieuws & Blog