Nieuwsbrief

Blog

Wellness-muurverven

Een verhoogde gevoeligheid kan erg lastig zijn. Daarvoor hebben we bij Verf met Advies een aangepast gamma aan wellness-verven die de luchtkwaliteit van je woning verhogen. Lees er hier alles over.

24 januari, 2018 om 04:46

Een goede luchtkwaliteit is erg bepalend voor je gezondheid. Spijtig genoeg hebben we zelf nauwelijks invloed op de kwaliteit van de buitenlucht die we inademen. Maar voor de lucht ín je huis ligt dat anders. Omdat wij van Verf met Advies het belangrijk vinden om een gezond woonklimaat te creëren, hebben we speciaal voor jou een gamma aan verven beschikbaar die de luchtkwaliteit binnendeurs bevordert. Welkom in de wereld van de wellness-verven!

 

Hoe werkt het?

 

Kort omschreven bieden onze wellness-verven een hogere luchtkwaliteit in je woning, en bijgevolg een gezondere leefomgeving. Het is speciaal van nut voor mensen die een verhoogde gevoeligheid hebben. Wellness-verven reduceren namelijk de allergene stoffen in je binnenruimtes.

Maar liefst één op drie mensen heeft last van bepaalde allergische reacties. In de meeste gevallen gaat het daarbij om overgevoeligheid voor stoffen die via luchtwegen of de huid het lichaam binnenkomen. De hoogkwalitatieve wellness-verven van Caparol bieden daartegen een uitstekende bescherming.

 

Geschiktheid

 

De wellness-verven zijn ideaal voor gebruik in kinderkamers, slaap- en woonkamers, crèches, scholen en ziekenhuizen. We stellen de verschillende soorten hieronder kort voor. Voor meer professionele informatie betreffende de wellness-verven kan je terecht bij ons team adviseurs in een van onze winkels bij jou in de buurt.

 

Ons gamma

 

Caparol Sensitiv 

 

De Sensitiv-soort is een muurverf zonder conserveringsmiddel op basis van dispersie voor een gezond binnenmilieu. Met deze verfsoort kom je in iedere woonruimte tegemoet aan de overgevoeligheid van de bewoners, gebruikers en bezoekers. De specifieke eigenschap van deze verfsoort is dat het allergieverwekkers onder controle houdt. Caparol Sensitiv is bijzonder geschikt voor gevoelige ruimtes zoals woon- en slaapkamers.

 

Verf met Advies - Wellnessverven - Caparol Sensitiv

CapaSan

 

CapaSan is een muurverf met fotokatalytische werking. Caparol CapaSan verhindert organische vervuiling op de verflaag. Zo zorgt de verflaag bijvoorbeeld voor reductie van o.a. tabaks- en kooklucht.

 

Verf met Advies - Wellnessverven - CapaSan

 

Sylitol Bio Interior

 

Onze Sylitol Bio Interior-verf is een hoogwaardige, oplosmiddelvrije muurverf op basis van silicaat voor gebruik binnenshuis. Het is een verf die bijzonder geschikt is voor allergiepatiënten. De verf is overigens aankleurbaar, en bevat geen oplosmiddelen of weekmakers.

 

Verf met Advies - Wellnessverven - Sylitol Bio Interior

 

 

Door admin
Terug naar Nieuws & Blog