Nieuwsbrief

Blog

Vraag je vrijkaarten aan voor Woonestetika 2018

De Woonestetika beurs viert dit jaar zijn 40 ste editie. De beurs gaat door van 27 oktober tot 4 november in de Limburghal in Genk. Het is een speciale editie dit jaar want in 1978 werd de eerste beurs van Woonestetika georganiseerd, en dit ook reeds in de Limburghal.

01 oktober, 2018 om 07:00

De Woonestetika beurs viert dit jaar zijn 40 ste editie. De beurs gaat door van 27 oktober tot 4 november in de Limburghal in Genk.

Het is een speciale editie dit jaar want in 1978 werd de eerste beurs van Woonestetika georganiseerd, en dit ook reeds in de Limburghal.
Een 100 tal exposanten geven weer het beste van zichzelf en staan klaar om jullie te inspireren met de nieuwste woontrends.

We kijken uit om meer dan 20.000 bezoekers te ontvangen gedurende deze 9 dagen. Er zijn heel wat bekende merken aanwezig, maar ook lokale handelaars pakken uit met verassende creaties en advies op maat voor jouw interieur.

Breng zeker eens een bezoekje aan de Verf met Advies stand en maak kans om je gewicht te winnen in verf. Altijd leuk meegenomen bij je volgende klus.

Geef ons even je contactgegevens door, en op maandag 15 oktober ontvang je je vrijkaarten in je mailbox. Doe het snel want de voorraad is beperkt.

Wil je meer weten over Woonestetika, neem dan een kijkje op de website.

Door admin
Terug naar Nieuws & Blog