Voordeelkaart

Laat het personeel van je bedrijf, de leden van je organisatie, ... altijd genieten van een directe korting van 25%

  • Voer een getal tussen 1 en 1500 in.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vraag vandaag nog de voordeelkaart voor je volledig personeelbestand of leden van je organisatie. Deze is 100% gratis en zonder aankoopverplichting.

Voor wie?

Alle bedrijven, verenigingen, instellingen, vzw’s, vrije beroepen, … kunnen deze voordeelkaart gratis aanvragen zonder enige aankoopverplichting. De voordeelkaart kan nooit op een particuliere naam worden aangevraagd.

Hoe aanvragen?

De voordeelkaart wordt aangevraagd voor het volledige personeelsbestand / ledenaantal. Hiervoor hebben wij enkel het juiste aantal nodig van het aantal kaarten dat gemaakt moet worden. We hebben dus geen namen nodig van uw medewerkers of leden. Vul gewoon eenvoudig het formulier op deze pagina in en één van onze medewerkers zal met je contact opnemen.

Kortingspercentage?

Deze korting van 25% wordt onmiddellijk toegepast bij het afrekenen in de winkel maar enkel op vertoon van een geldige voordeelkaart.

Voorwaarden

De voordeelkaart is geldig op ons volledige gamma maar kan uiteraard niet gecombineerd worden met andere acties, voordelen of aanbiedingen.
De voordeelkaart is niet geldig op speciaal voor u bestelde goederen die niet tot ons standaardassortiment behoren zoals vloerbekleding, raamdecoratie en behang van Arte / HookedOnWalls waarop een apart kortingspercentage voor u geldig is.

Blijf op de hoogte

Mis niet langer onze promoties, acties en schildertips.
Schrijf je nu in en je bent als eerste op de hoogte.

Proficiat! Je bent nu ingeschreven. Tot binnenkort!