Nieuwsbrief

Blog

Trendy: strakke rolgordijnen

Rolgordijnen zijn een van de meest populaire types raamdecoratie op de markt vandaag. Vele mensen kiezen voor dit type omwille van het strakke karakter dat een rolgordijn uitdraagt. Maar wist je dat je zelf in handen hebt hoe strak je rolgordijnen overkomen? Zo ontwikkelde producent Diaz verschillende modulaire cassettes die ervoor zorgen dat je rolgordijnen een ander, strakker uitzicht krijgen. Een voorstelling.

27 april, 2018 om 02:44

Het werken met rolgordijnen biedt verschillende voordelen. Om te beginnen zijn ze erg functioneel. Zo kan je namelijk zelf de lichtinval en de mate van privacy bepalen. Daarnaast kunnen ze gemaakt worden uit allerlei soorten materialen en kan je zelf de uitvoering en stofkeuze bepalen. Maar hét bepalende element voor veel mensen is het strakke en cleane uitzicht dat rolgordijnen kenmerken.

Om zelf de strakheid van je rolgordijnen te bepalen, ontwikkelde Diaz het Easy Deco-assortiment van modulaire cassettes, oftewel aluminium profielen, die je over de ophanging kan plaatsen om het strakke karakter nóg meer in de verf te zetten. We onderscheiden drie types:

 

Verf met Advies - Rolgordijnen - Easy Deco

Easy Deco Wings

 

De Easy Deco Wings-lijn zorgt voor een extra cachet aan je rolgordijn. Het bestaat uit een ophanging met elegante zijsteunen. Niet alleen zorgt dit type voor een decoratief accent, maar het grote voordeel is dat het minder mooie onderdelen van de buis en de bediening van je rolgordijn bedekt.

 

Verf met Advies - Rolgordijnen - Easy Deco

Easy Deco Profile

 

Met de Easy Deco Profile wordt de oprolbuis van het rolgordijn aan de voorkant volledig bedekt. Je ophanging wordt van een knap aluminium profiel voorzien, zodat het lijkt alsof het doek vanuit een profiel omlaag rolt. Bovendien biedt dit type raamdecoratie een fraaie decoratieve meerwaarde.

 

Easy Deco Cassette

 

De Easy Deco Cassette is in feite nog een uitbreiding op de Easy Deco Profile. Het verschil bestaat erin dat het Deco Cassette-type naast een aluminium sierlijst nog een extra bovenprofiel uit hetzelfde materiaal heeft. Zo wordt je doek extra beschermd tegen stof.

 

Verf met Advies - Rolgordijnen - Easy Deco

 

Voor meer informatie over de verschillende types raamdecoraties kan je altijd onze raamdecoratie-specialisten bereiken via onze contactpagina, of kan je natuurlijk altijd even in een van onze 8 lokale winkels binnenspringen voor een persoonlijk advies op maat.

 

Tip: Tussen 16 en 30 april 2018 kan je profiteren van 20% korting op ons hele assortiment raamdecoratie. Mis deze exclusieve actie niet!

 

Terug naar Nieuws & Blog