Over ons

Ontdek het verhaal achter meer dan 30 jaar Verf met Advies. Een begrip in regio Limburg en Vlaams-Brabant.

Hoe het allemaal begon …

In april 1987 werd de eerste “Verf met Advies”-winkel geopend op de Kempische Steenweg in Hasselt. Het was destijds een van de eerste verfspeciaalzaken in Limburg. Tot dan kenden wij in de regio enkel drogisten, die naast een volledig drogistengamma en kleine decoratie-artikelen ook verf aanboden, of klanten moesten zich richten tot de grote doe-het-zelf ketens. Dit resulteerde slechts zelden in een correct en snel advies, waardoor miskoop schering en inslag waren. Het is juist aan deze nood dat wij wilden tegemoetkomen.

Om die reden bestond het oorspronkelijke gamma van Verf met Advies dan ook voor 95% uit verfartikelen aangevuld met een uiterst beperkt aanbod van behang en vloerbekleding. Het succes van deze formule resulteerde in een verdere uitbouw van diverse vestigingen in Limburg tot zelfs een uitgroei in Vlaams-Brabant. Deze nood aan technisch advies en ondersteuning mondde uit in een service aan huis, want een advies geef je best als je de ondergrond, de toestand van het huidige verfsysteem, enz. ziet. Hieruit bleek al snel dat klanten naast een technisch advies ook nood hebben aan een advies omtrent kleur.

Op die manier groeit in de jaren ’90 deze service uit tot kleur- en technisch advies aan huis. In het begin van het nieuwe millenium deed een volgende generatie zijn intrede in het bedrijf en zorgde voor een instroom van niet alleen nieuw bloed maar ook nieuwe ideeën. De oudere generatie waakte over de oude waarden die hen tot dan gebracht had naar 3 vestigingen en een naam in de regio als zijnde verfspecialist. Het was ook in het begin van de jaren 2000 dat er heel wat vestigingen bijkwamen en dat het aanbod serieus werd uitgebreid omdat onze klanten ook interesse toonden in advies omtrent raamdecoratie en vloerbekleding. De service “advies aan huis” werd verder geprofessionaliseerd en groeide uit tot een aparte afdeling binnen de firma die momenteel 5 full time interieurarchitecten/interieurvormgevers telt.

Vandaag de dag telt Verf met Advies vijf winkels. Vier daarvan zijn gevestigd in het mooie Limburg, en eentje in Tienen. Met een personeelsbestand van 15 specialisten staan we dag in dag uit klaar om jou, onze geliefde klant, bij te staan met het beste advies en grote hulpvaardigheid. Dat is wat Verf met Advies zo succesvol maakt, en dat is waarom we houden zó van onze job.

Blijf op de hoogte

Mis niet langer onze promoties, acties en schildertips.
Schrijf je nu in en je bent als eerste op de hoogte.

Proficiat! Je bent nu ingeschreven. Tot binnenkort!