Nieuwsbrief

Blog

Het geheim van mooi behang…

Verf met Advies geeft je enkele essentiële tips om je behangwerken foutloos uit te voeren. Geniet bovendien van een exclusieve korting van maar liefst 25% op al ons behangpapier.

18 oktober, 2017 om 11:48

De knoop is doorgehakt, je hebt gekozen om de kamer te behangen. Mooi zo! Maar nu begint het ‘tricky’ gedeelte. Je hebt de keuze tussen al die opties.
Zo kan je gaan voor behangpapier in een effen (levendige) kleur, decoratief behang, overschilderbaar vliesbehang of zelfs digitale wallprints. De mogelijkheden zijn praktisch eindeloos.

Maar welk type je ook kiest, het belangrijkste is dat de uitvoering foutloos voltrokken wordt. En dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Daarom geeft Verf met Advies je graag enkele essentiële tips mee om je behangwerken netjes, ongekreukt en vlekkeloos uit te voeren.

Lees hier onze aanbevelingen: ‘Tips om te behangen, het geheim van mooi behang…’

En dat is niet alles, tot 22 oktober profiteer je nog van een exclusieve korting van 25% op al ons behangpapier in elke Verf met Advies-winkel!

Vraag daarvoor hier je kortingsbon aan. Je kan ervoor kiezen hem uit te printen of om hem op je smartphone te laten zien aan de kassa.

Hopelijk mogen we je weldra verwelkomen in één van onze speciaalzaken.

 Download meer info

Terug naar Nieuws & Blog