Gratis plaatsing van raamdecoratie!

Verf met Advies biedt je deze zomer gratis plaatsing van raamdecoratie bij een aankoop van minimum €1000. Doe nu je voordeel!

In deze zonnige zomerperiode bombardeert Verf met Advies je opnieuw met een promotie om ú tegen te zeggen. Kom je namelijk voor minimum €1000 aan raamdecoratie bestellen vóór 16 augustus, dan profiteer je van gratis plaatsing door onze professionele plaatsers! What’s not to love?

 

Vrienden kunnen soms wel eens tot ergernis leiden. En dat geldt op deze zonnige zomerdagen ook voor onze oudste vriend, de zon. Zelfs op de mooiste zomerdagen hebben we er een kleine haat-liefde relatie mee, want we willen allemaal wel een aangenaam zonnetje aan de hemel, maar liever geen zon die heel onze woning opwarmt tot tropische temperaturen.

Gelukkig kan je dan een beroep doen op Verf met Advies! Wij beschikken over een knap en ruim aanbod aan verschillende types raamdecoraties, die ervoor kunnen zorgen dat de temperatuur in je woning voldoende koel blijft.

Maar er is meer, deze zomer pakt Verf met Advies uit met een unieke promotie op raamdecoratie, want…

Bestel je vóór 16/08 voor minimum €1000 (incl. BTW) aan raamdecoratie, dan komen wij de plaatsing gratis en voor niks verzorgen!

Zo kan je kiezen uit verticale of horizontale jaloezieën, rol- of duorolgordijnen, plissé, en zelfs vouw- en paneelgordijnen.

Ben je wel geïnteresseerd in deze speciale zomerpromotie?

Vul dan even je gegevens in, download de bon, en neem hem mee naar de Verf met Advies-winkel in je buurt!

Deze actie loopt van 01/08/19 tot en met 15/08/19 en is niet cumuleerbaar met andere acties en/of promoties. Gratis plaatsing is geldig vanaf een minimumaankoop van €1000 inclusief BTW.

Wil je graag bijkomende info over de verschillende types raamdecoratie? Surf dan naar onze raamdecoratie-pagina op onze website.

 

Blijf op de hoogte

Mis niet langer onze promoties, acties en schildertips.
Schrijf je nu in en je bent als eerste op de hoogte.

Proficiat! Je bent nu ingeschreven. Tot binnenkort!