Met vliesbehang, wordt behangen kinderspel!

Je mag de muur rechtstreeks inlijmen, waardoor een behangerstafel overbodig is. Deze manier van behangen is dus een relatief éénvoudige klus, de ideale behangsoort voor beginners & doe-het-zelvers!

Met vliesbehang, wordt behangen kinderspel!

Vliesbehang is momenteel de meest gebruikte behangsoort. Iedereen kan hiermee behangen, ook als je weinig ervaring hebt. Vliesbehang hoeft niet eerst ingelijmd te worden op een behangtafel. Je smeert de lijm op de muur, iets breder dan de baan die je gaat verwerken en plakt hier het vliesbehang tegenaan. Dit bespaart een hoop knoeiwerk.

Dit behang is ook sterk door de rug van vlies. Scheuren komt vrijwel niet voor, ook al omdat het behang droog op de muur wordt aangebracht. In tegenstelling tot andere soorten behang heeft vliesbehang geen speciale middelen (zoals een behangafstomer) nodig om van de muur afgehaald te worden. Vliesbehang wordt ook wel snelbehang genoemd omdat het zo gemakkelijk is in gebruik.

Vliesbehang is verkrijgbaar in vele motieven gaande van klassiek  tot modern. Vliesbehang is licht, stevig en kan eenvoudig overschilderd worden.

Voordelen van vliesbehang

snelle manier van plaatsen
je brengt lijm aan op de muur, niet op het papier
geen inweektijd
geen plaktafel nodig
ideaal voor elke doe-het-zelver

Heb je vragen over hoe je precies moet behangen met vliesbehang? Of wil je tips over welk behang je het beste kunt kiezen voor jouw muren? In onze winkels is er een leuke, gezellige corner voorzien waar je onze uitgebreide behangcollecties vindt en waar je als klant al snel kan voelen welke producten je aantrekken. Onze medewerkers genoten een ruime doorgedreven opleiding zodat zij jou met raad en daad kunnen bijstaan. We vertellen je ook graag persoonlijk hoe je het beste kunt behangen. Kom gewoon naar een van onze winkels. Dan kunnen we je ook de juiste behangspullen laten zien die je nodig hebt. En natuurlijk al je vragen beantwoorden.

Kom dus snel langs in een van onze winkels.

Tot snel!

Blijf op de hoogte

Mis niet langer onze promoties, acties en schildertips.
Schrijf je nu in en je bent als eerste op de hoogte.

Proficiat! Je bent nu ingeschreven. Tot binnenkort!