Schrijf je nu gratis in voor de Woonestetika-beurs

Van 28 oktober tot 05 november gaat de jaarlijkse Woonestetika-beurs door in de Limburghallen te Genk. Je kan er opnieuw terecht voor de laatste woontrends en inspirerende workshops.

Vraag nu via Verf met Advies gratis je vrijkaart aan.

Van 28 oktober tot 05 november is het weer zover: de Woonestetika-beurs!

Naar jaarlijkse gewoonte kan je in de Limburghallen in Genk terecht voor de nieuwste woontrends en inspirerende workshops. En ook Verf met Advies kan hier dit jaar weer niet ontbreken.

Gedurende deze 9 zwoele herfstdagen staan twee grote hallen – volgepakt met enthousiaste exposanten – klaar om meer dan 20.000 bezoekers te trakteren op de allerlaatste woontrends. Sterke merken, klinkende namen, verrassende creaties en vooral veel advies, dat kan je verwachten op Woonestetika 2017.

Verf met Advies pakt op de beurs overigens uit met verschillende informatieve sessies om jou te inspireren bij de inrichting van je droomhuis. Mis dit event dus zeker niet. Wil je graag van de partij zijn op Woonestetika 2017? Dat kan via Verf met Advies volledig gratis!

Geef ons kort je contactgegevens door, en ontvang (zo’n 2 weken voor de beurs) van ons je tickets in je mailbox. Wees snel, want de voorraad is beperkt. (Deze actie is beëindigd.)

Groetjes,

Verf met Advies

PS: Voor meer informatie kan je terecht op de website van de beurs.

Blijf op de hoogte

Mis niet langer onze promoties, acties en schildertips.
Schrijf je nu in en je bent als eerste op de hoogte.

Proficiat! Je bent nu ingeschreven. Tot binnenkort!