Profiteer nu van professioneel kleuradvies

Onze kleur- en technisch adviseur staat je graag bij in deze keuze. Hij komt daarvoor zelfs tot bij jou thuis!

Onze experten hebben aandacht voor de stijl van je huis, de lichtinval, de grootte van de ruimtes, de meubels, enz. Vaak brengt een frisse, professionele kijk nieuwe ideeën met zich mee waardoor jouw interieur precies wordt zoals jij dat wil.

Omdat wij als kleur- en interieurspecialist werken met onze eigen kleurwaaiers maken wij na ons bezoek bij je thuis een compleet digitaal dossier dat je kan inzien in al onze vestigingen. Dit zorgt ervoor dat de medewerkers in onze winkels niet alleen perfect weten welke kleur en welke type verven aan je werden voorgesteld. Dit advies kan je nadien steeds raadplegen in één van onze vestigingen.

De prijs voor een kleuradvies aan huis bedraagt 75 euro, maar bij het advies zelf ontvang je onmiddellijk 3 waardebonnen van elk 25 euro. Deze waardebonnen kan je bij aankoop in mindering brengen* waardoor het advies uiteindelijk gratis is.

Onze service “kleuradvies aan huis” is beperkt tot 20 km rond elk verkooppunt. Woon je net buiten deze zone, dan geven we je graag een kleuradvies in onze winkel. Makkelijk is dan wel dat je enkele digitale foto’s neemt van je interieur en deze meebrengt naar de winkel. Dit maakt het mogelijk om een beter advies te kunnen geven.

 

Waar wacht je nog op? Bel ons op 011/ 210 710, of vraag nu online je kleuradvies aan (deze actie is afgelopen).

 

Blijf op de hoogte

Mis niet langer onze promoties, acties en schildertips.
Schrijf je nu in en je bent als eerste op de hoogte.

Proficiat! Je bent nu ingeschreven. Tot binnenkort!