Profiteer nú van gratis kleuradvies aan huis

Zoek je de gepaste kleur om je woonkamer, keuken of slaapkamer mee op te frissen? Je twijfelt tussen behangen of een accentmuur te verven?

Laat je dan bijstaan door Verf met Advies. Vraag vóór 12 februari kleuradvies aan en we sturen onze professionele adviseurs naar jouw thuis, en dit volledig gratis!

Onze kleur- en technisch adviseurs staan je graag bij met je interieurplannen. Ze komen daarvoor zelfs tot bij jou aan huis! Onze experten hebben aandacht voor de stijl van je woning, de lichtinval, de grootte van de ruimtes, de meubels, enz. Op die manier formuleren ze hun professioneel advies zodat jouw interieur de feeling uitstraalt die jij begeert.

Kleuradvies aan huis geven we niet alleen voor verf en behang, maar ook voor raamdecoratie! Vraag nog vóór 12 februari gepersonaliseerd kleuradvies aan, en we contacteren je voor een afspraak vast te leggen, wanneer het jou past.

Schrijf me in voor gratis kleuradvies aan huis (Deze actie is beëindigd.)

Deze actie is volledig gratis. Onze service ‘kleuradvies aan huis’ is om praktische redenen echter wel beperkt tot 20 km rond elk verkooppunt. Woon je buiten deze zone, dan geven we je graag kleuradvies in onze winkel. Makkelijk is dan wel dat je enkele digitale foto’s neemt van je interieur en deze meebrengt. Dit maakt het mogelijk om nóg beter advies te kunnen geven.

Waar wacht je dus nog op? Bel ons op 011/ 210 710, of vraag nu online je kleuradvies aan. (Deze actie is beëindigd.)

Blijf op de hoogte

Mis niet langer onze promoties, acties en schildertips.
Schrijf je nu in en je bent als eerste op de hoogte.

Proficiat! Je bent nu ingeschreven. Tot binnenkort!