Profiteer nu van een exclusieve behangkorting

De lente staat voor de deur, en dat wilt zeggen dat de tijd rijp is voor nieuwe (interieur)plannen. Kan je woning wel een fris behang gebruiken?

Dan kan je bij Verf met Advies een flink voordeel doen! We schenken namelijk tot het einde van de maand een korting van 25% op al ons behangpapier! Haast je snel naar je lokale Verf met Advies-winkel, en profiteer van deze exclusieve actie.

Binnen enkele dagen zeggen we weer vaarwel aan de winter, en sluiten we de lente massaal terug in onze armen. Tijd voor leuke vooruitzichten, nieuwe (interieur)plannen, en optimisme!

En op die trein der positiviteit springt Verf met Advies maar al te graag mee. Daarom besloten we jou een exclusief voordeel aan te bieden:

Kom tussen 19 en 31 maart naar je lokale Verf met Advies-winkel, en ontvang een speciale korting van maar liefst 25% op je behangpapier!

Deze bijzondere actie heeft geen beperking op het aantal rollen dat je koopt, of op het type dat je verkiest. Je kan dus profiteren van deze korting op élk soort behang en in eender welke hoeveelheid!

Maar geen Verf met Advies zonder advies. Daarom kan je rekenen op de expertise van onze behangspecialisten om je bij te staan in de keuze voor het perfecte behang voor jouw interieur.

Je vindt behangpapier wel leuk, maar je wil zelf liever niet aan dit karwei beginnen? No problem. Ons eigen schildersteam Let-it-Paint kan deze taak voor je overnemen.

Hopelijk mogen we je spoedig verwelkomen in een van onze winkels.

Groetjes,

Het Verf met Advies-team

Blijf op de hoogte

Mis niet langer onze promoties, acties en schildertips.
Schrijf je nu in en je bent als eerste op de hoogte.

Proficiat! Je bent nu ingeschreven. Tot binnenkort!