Onze topper Capatex Mat, ook aan te kopen met ecocheques!

Heb jij nog niet gehoord van CapaTex Mat? Dan stellen we jullie deze topverf graag even voor!

Dit product van het kwalitatieve verfmerk Caparol is namelijk een van onze toppers bij de binnenmuurverven. En het wordt nog beter. Je kan CapaTex Mat nu ook aankopen met je ecocheques!

Capa..wat?

Misschien is een korte introductie wel even op zijn plaats. CapaTex Mat is een unieke verfsoort die ontwikkeld werd door het immer kwalitatieve merk Caparol. Het is een multifunctionele matte muurverf, die je kan toepassen op binnenwanden en -plafonds, en op beschermd buitenschilderwerk. Het resultaat is een prachtige, matte afwerking.

Met ecocheques!

CapaTex Mat beschikt over het Europese milieukeurmerk EU Ecolabel: 012/10. En dat is goed nieuws! Omdat de verf dit EU Ecolabel toegewezen kreeg, kan je het nu bij Verf met Advies kopen met je ecocheques.

Toepassingen

De verf is geschikt als matte afwerking op vele soorten ondergronden, die te reinigen moeten zijn. CapaTex Mat is veelzijdig toe te passen en vlot en gemakkelijk te verwerken. Het product is bijzonder geschikt als matte afwerkingen waaraan hoge eisen worden gesteld.

Vele voordelen

De voordelen van CapaTex Mat zijn veelzijdig:

  • Gemakkelijk en vlot te verwerken.
  • Waterverdunbaar, milieusparend en reukarm.
  • Op kleur te brengen.
  • Bestand tegen met water te verdunnen, kleurloze desinfecterende middelen.
  • Goede bescherming van het houtoppervlak tegen UV-straling.
  • Vergeelt niet!

Heb je verfplannen en je zoekt een kwalitatieve, matte en ecologisch verantwoorde verf? Dan is CapaTex Mat de perfecte keuze. Heb je bovendien nog ecocheques klaarliggen? Haast je dan snel naar je dichtstbijzijnde Verf met Advies-winkel!

Blijf op de hoogte

Mis niet langer onze promoties, acties en schildertips.
Schrijf je nu in en je bent als eerste op de hoogte.

Proficiat! Je bent nu ingeschreven. Tot binnenkort!