Zoek jij een vloer met WOW-faktor?

Novilon heeft alles mee: budgetvriendelijk, duurzaam, mooi en comfortabel.

Novilon vtwonen, een comfortable en oersterke vloerencollectie

De exclusieve samenwerking tussen de Novilon designers en het vtwonen team heeft een prachtige eigentijdse en veelzijdige vloerencollectie opgeleverd. Gemaakt voor een persoonlijk & stijlvol interieur.

Deze collectie is budgetvriendelijk, duurzaam en vooral mooi én lekker warm en comfortabel.

Hou je van de uitstraling van hout maar niet van het onderhoud? Of ben je gewonnen voor look van beton maar dan met een warme uitstraling? Dan kan je in deze collectie kiezen uit 16 verschillende vloeren.
Alle designs zijn makkelijk te combineren, schoon te maken en onderhouden, geluiddempend, … wat wil je nog meer?

Kunnen we u helpen?
Spring binnen in een van onze filialen om deze collectie te beleven. Wij geven je graag meer uitleg. Kan je niet kiezen? Spring binnen voor ons advies.

Indien je dit wenst, kan je tevens beroep doen op onze service “Advies aan huis“. Wij kunnen je helpen kiezen en de opmeting verzorgen, vervolgens ontvang je een duidelijke prijsofferte.

Is je renovatie niet beperkt tot de vloer? Verf met Advies is de shop waar je alles vindt voor de afwerking van je schilderwerken binnen en buiten: verf, schildersgereedschap, sierlijsten, verfborstels en -rollen, kitten, pasta’s, behang, gordijnen en raamdecoratie. In elke winkel kan je rekenen op deskundig advies! Twijfel je nog? Dan staan onze kleuradviseurs klaar om je aan huis verder te helpen, ook de technische kantjes.

Blijf op de hoogte

Mis niet langer onze promoties, acties en schildertips.
Schrijf je nu in en je bent als eerste op de hoogte.

Proficiat! Je bent nu ingeschreven. Tot binnenkort!