Laat de zon binnen!

Haal juist zoveel zonlicht binnen als maar mogelijk is – vooral tijdens de wintermaanden. Dit kan met de juiste raamdecoratie.

Licht in huis, het doet zoveel deugd. Afgelopen zomer zijn we weer verwend met massa’s zon en vitamine D. Tijdens de winter moet we het helaas met heel wat minder zonlicht stellen. Wist je dat je, tijdens de wintermaanden, met de juiste raamdecoratie, de zon kan binnenhalen zonder dat de hele buurt binnen kan kijken?

Licht in huis

Laat de zon steeds zoveel mogelijk uren binnen schijnen. Zonlicht wordt omgezet in warmte en geeft ons bovendien een fijn gevoel. Heb je weinig ramen? Laat de deuren tussen de verschillende leefruimtes open en hou je gordijnen of andere raamdecoratie ook zoveel mogelijk open. Door je raamdecoratie overdag open te laten, warmt je huis sneller op zonder dat je de verwarming op moet zetten.

Horizontale lamellen, en hun multifunctionaliteit

De voiles en de overgordijnen ruimen stilaan het landschap voor de horizontale jaloezieën. De jaloezieën zijn zeer populair omdat zij het daglicht in huis halen. Het kantelen van de lamellen laat toe dat je met de lichtinval en/of inkijk van buitenaf kan spelen. Horizontale jaloezieën kun je open, gesloten of hellend oriënteren, maar ook omhoog trekken naar jouw voorkeur. Zo kies je zelf of je raamdecoratie het volledige raam bedekt of niet.

Bovendien zorgen de horizontale lijnen voor een strakheid die nagenoeg elk interieur aanspreekt.

Deze lamellen zijn verkrijgbaar in aluminium of hout, en in verschillende breedtes. Prefereer je verticale lamellen? Ook deze zijn bij Verf met Advies verkrijgbaar.

Duette plisségordijnen, raamdecoratie met een isolerend vermogen

Bepaal zelf de lichtinval en inkijk in je huis, door te kiezen voor een topdown model: je kan de plissé ook alleen aan de bovenzijde openen zodat je van inkijk geen last hebt maar nog wel naar buiten kunt kijken. En je laat het zonlicht binnen zoveel als je zelf wilt.

Duette® shades zijn de beste keuze als je tevens opzoek bent naar een energie-efficiënte zonwering. Door de honingraat structuur wordt er als het ware een isolerende laag gevormd voor uw raam. Dit zorgt eveneens voor een dubbele gelaagdheid waardoor de typische koordjes niet langer zichtbaar zijn in de stof.


Electrische bediening

De levensduur van uw raamdecoratie is optimaal bij een elektrische bediening aangezien het product steeds correct en gelijkmatig bediend wordt.

Horizontale jaloezieën

Gemotoriseerde horizontale jaloezieën worden bediend door alleen de lamellen te kantelen of door combinatie van kantelen met het ophalen en neerlaten van de raamdecoratie.

Plissé & Duette
Elektrische plissés worden vaak gebruikt voor serreramen, omdat die vaak niet even makkelijk te bereiken zijn.


In onze winkels is er bovendien steeds een leuke, gezellige corner voorzien voor raamdecoratie waar je als klant al snel kan voelen welke producten je aantrekken.
Onze medewerkers genoten een ruime doorgedreven opleiding zodat zij jou met raad en daad kunnen bijstaan. Dit vanaf het eerste verkennend gesprek tot de definitieve installatie van de door jou gekozen raamdecoratie.

Kom dus snel langs in een van onze winkels.

Tot snel!

Blijf op de hoogte

Mis niet langer onze promoties, acties en schildertips.
Schrijf je nu in en je bent als eerste op de hoogte.

Proficiat! Je bent nu ingeschreven. Tot binnenkort!