Inspiratiedagen bij Verf met Advies!

Tijdens de inspiratiedagen van Verf met Advies staat ú -nog meer dan anders- centraal. Kom met uw verf-, decoratie- of behangplannen naar één van onze winkels bij u in de buurt, en ons gespecialiseerd team staat u met raad en daad bij. En dat volledig gratis!

Heb je net een woning gekocht, ben je uitgekeken op je huidige interieur of wil je die oubollige kamer nieuw leven inblazen? Dan heb je beslist al ideeën over hoe je dit wil aanpakken. Maar is jouw keuze wel de perfecte oplossing? Bestaan er alternatieven? En welke kleuren passen het best bij elkaar? Verf met Advies helpt je een handje!

Laat je vrijblijbend bijstaan door onze gespecialiseerde adviseurs op onze inspiratiedagen, en we helpen je bij het creëren van jouw droominterieur.

Onze adviseurs staan klaar om je met raad en daad bij te staan in de moeilijke keuzes die een interieurinrichting vereisen. Zo maken ze je wegwijs in de verschillende mogelijkheden, en adviseren welke optie voor jouw specifieke woning de beste zou kunnen zijn.

Zoals altijd is service ons paradepaardje, en dat zetten we tijdens de inspiratiedagen graag in de verf. Spring binnen in een van onze acht lokale winkels bij jou in de buurt, en neem gerust enkele foto’s van uw woning of kamer mee. Voor de inspiratie zorgen wij!

De inspiratiedagen 2018 vinden plaats op:

  • Vrijdag 19 en zaterdag 20 januari.
  • Vrijdag 26 en zaterdag 27 januari.

En dit in élk van onze winkels. Je kan gerust zonder afspraak langskomen, en ons advies is uiteraard volledig gratis.

Passen deze inspiratiedagen niet in je planning? Geen erg. Van 19 januari tot 11 februari biedt Verf met Advies gratis kleuradvies aan, en daarvoor komen we graag tot bij jou thuis. Geïnteresseerd? Schrijf je in voor gratis kleuradvies via deze link. Om praktische redenen beperken we ons tot woningen die zich niet verder dan 20km van één van onze winkels bevinden. (Deze actie is beëindigd.)

Tot op de inspiratiedagen!

Blijf op de hoogte

Mis niet langer onze promoties, acties en schildertips.
Schrijf je nu in en je bent als eerste op de hoogte.

Proficiat! Je bent nu ingeschreven. Tot binnenkort!