Je hout beschermen tegen verkleuring en verduring

Hout is een zeer geliefd natuurproduct, maar zorg jij wel voor een goede bescherming?

Hout is een prachtig en stevig natuurlijk product, dat behoeft geen twijfel. Maar houten gevelbekledingen, tuinhuisjes, woningen en terrasmeubels krijgen het in België soms nogal hard te verduren. Regen, wind, zon en ons niet al te beste klimaat zijn niet altijd even geschikt om hout in een perfecte conditie te houden. Maar geen bang, met de hulp van Verf met Advies blijven je meubels beschermd en zorg je ervoor dat je hout er zo goed als nieuw blijft uitzien.

Het is niet altijd even eenvoudig om grote houten oppervlakten langdurig te beschermen en in optimale staat te houden. Hout heeft namelijk zorg en bescherming nodig. Gelukkig is er het CapaWood-gamma van onze partner Caparol, een reeks producten die speciaal ontwikkeld zijn om langdurige bescherming van je houtproducten te garanderen.

De producten uit het CapaWood-gamma zijn speciaal ontwikkeld om weerstand te bieden tegen extreme weersomstandigheden. We lichten graag twee toppers dekkende lakken uit dit gamma toe.

Capacryl Aqua Venti

Verf met Advies - Hout beschermen

De Capacryl Aqua Venti is een microporeuze houtlak voor buitengebruik. Het leent zich perfect voor nieuwbouw- en renovatiewerken. Dit type houtbescherming is watergedragen en kan als primer of als afwerking gebruikt worden. De Capacryl Aqua Venti verzekert een snelle droging en uitstekende dekking. Daarnaast is een grote troef ook zijn vochtregulerende werking.

Capalac TriSystem Satin/Gloss

De Capalac TriSystem is een type microporeuze houtlak voor buiten, bestaande uit de glanzende (Satin) en hoogglanzende (Gloss) varianten. In tegenstelling tot de watergedragen Aqua Venti, zijn de Capalac-producten oplosmiddelhoudend. Ze werken ook vochtregulerend en bieden een uitstekende kop- en kantendekking. Een groot voordeel van het Capalac-gamma is de voortreffelijke dekking van de lak.

Verf met Advies - Hout beschermen

Wil je meer te weten komen over de bescherming van je houten tuinmeubels, gevelafwerking of tuinhuisje? Kom gerust even langs bij een Verf met Advies-winkel bij jou in de buurt, en laat je informeren door onze houtspecialisten.

 

Blijf op de hoogte

Mis niet langer onze promoties, acties en schildertips.
Schrijf je nu in en je bent als eerste op de hoogte.

Proficiat! Je bent nu ingeschreven. Tot binnenkort!