Profiteer tijdelijk van gratis kleuradvies aan huis!

Vraag nog tot en met 15 april je kleuradvies aan, en wij komen volledig gratis tot bij jou thuis voor professioneel kleur- en interieuradvies.

Tussen 27 maart en 15 april pakt Verf met Advies uit met een uitzonderlijke actie: We geven je namelijk de mogelijkheid om volledig kosteloos te profiteren van kleuradvies aan huis.

Je leest het goed: volledig gratis! Je betaalt dus niet de gebruikelijke som van €75. Nee, je hoeft zelfs je portefeuille niet boven te halen.

Maar wat houdt een kleuradvies nu net in? Wel, op basis van een verkennend gesprek en een grondige analyse van de mogelijkheden adviseren onze kleurspecialisten je over de beste opties voor jouw woning. Dit alles, volledig vrijblijvend. We verplichten je uiteraard tot geen enkele aankoop.

Een niet te missen promotie dus voor mensen met (verre) verf- of interieurplannen. Onze kleurexperts hebben namelijk niet alleen aandacht voor de stijl van je huis en de lichtinval, maar ook voor de grootte van de ruimtes en de kleur en stijl van je meubels waardoor jouw interieur er precies zal uitzien als het ‘thuis’ waar je altijd al van droomde.

Dus… waarom twijfelen? Vraag nú een kleuradvies aan, ontvang de bon in je mailbox, en we sturen onze professionele adviseurs volledig kosteloos tot bij jou thuis!

 

Ja, ik wens gratis kleuradvies aan huis aan te vragen!

 

Onze service ‘kleuradvies aan huis’ is om praktische redenen wel beperkt tot 20 km rond elk verkooppunt. Woon je net buiten deze zone, dan geven we je graag een kleuradvies in onze winkel. Makkelijk is dan wel dat je enkele digitale foto’s neemt van je interieur en deze meebrengt naar de winkel. Dit maakt het mogelijk om een beter advies te kunnen geven.

Groetjes,
Het Verf met Advies-team

Blijf op de hoogte

Mis niet langer onze promoties, acties en schildertips.
Schrijf je nu in en je bent als eerste op de hoogte.

Proficiat! Je bent nu ingeschreven. Tot binnenkort!