Gratis ideeën van professionele kleuradviseurs

OPEN ADVIESDAGEN op 20 & 21 januari en op 27 & 28 januari bij Verf met Advies Hasselt en Verf met Advies Genk. U krijgt een vrijblijvend advies met een van onze kleuradviseurs om u te helpen bij het creëren van uw droominterieur.

Ideaal als u net een woning heeft gekocht, uitgekeken bent op uw huidige interieur, een ruimte opnieuw wilt inrichten of als u een kamer wilt inrichten voor de kleinkinderen

Tijdens de “Open Adviesdagen” helpen wij u met de oplossing waar u misschien al tijden naar op zoek bent. Laminaat of vinyl, rolgordijnen of vouwgordijnen, wel of geen behang om een accent te leggen? Wij kunnen ons voorstellen dat u door de bomen het bos niet meer ziet, maar gelukkig weten onze kleuradviseurs precies wat er allemaal mogelijk is. Zij kunnen u vrijblijvend adviseren wat voor uw situatie de beste oplossing is. Onze  kleuradviseurs hebben een uitgebreide productkennis en het vermogen om materialen en kleuren te combineren.

Wij zijn de one-stop-shop voor verf, behang, raamdecoratie en vloerbekleding. We helpen u bij het maken van de juiste keuzes zodat u echt krijgt wat u wilt en een zorgeloze service. Loop eens binnen in de winkel en laat u inspireren door de kleuradviseurs!

Passen deze Open-Adviesdagen niet in uw agenda? Plan je afspraak voor een kleuradvies aan huis. Na ontvangst van uw aanvraag, zullen wij contact met u opnemen om een exacte datum en tijdstip met u af te spreken.