Gratis ideeën van professionele kleuradviseurs

OPEN ADVIESDAGEN op 20 & 21 januari en op 27 & 28 januari bij Verf met Advies Hasselt en Verf met Advies Genk. U krijgt een vrijblijvend advies met een van onze kleuradviseurs om u te helpen bij het creëren van uw droominterieur.

Ideaal als u net een woning heeft gekocht, uitgekeken bent op uw huidige interieur, een ruimte opnieuw wilt inrichten of als u een kamer wilt inrichten voor de kleinkinderen

Tijdens de “Open Adviesdagen” helpen wij u met de oplossing waar u misschien al tijden naar op zoek bent. Laminaat of vinyl, rolgordijnen of vouwgordijnen, wel of geen behang om een accent te leggen? Wij kunnen ons voorstellen dat u door de bomen het bos niet meer ziet, maar gelukkig weten onze kleuradviseurs precies wat er allemaal mogelijk is. Zij kunnen u vrijblijvend adviseren wat voor uw situatie de beste oplossing is. Onze  kleuradviseurs hebben een uitgebreide productkennis en het vermogen om materialen en kleuren te combineren.

Wij zijn de one-stop-shop voor verf, behang, raamdecoratie en vloerbekleding. We helpen u bij het maken van de juiste keuzes zodat u echt krijgt wat u wilt en een zorgeloze service. Loop eens binnen in de winkel en laat u inspireren door de kleuradviseurs!

Passen deze Open-Adviesdagen niet in uw agenda? Plan je afspraak voor een kleuradvies aan huis. Na ontvangst van uw aanvraag, zullen wij contact met u opnemen om een exacte datum en tijdstip met u af te spreken.

Blijf op de hoogte

Mis niet langer onze promoties, acties en schildertips.
Schrijf je nu in en je bent als eerste op de hoogte.

Proficiat! Je bent nu ingeschreven. Tot binnenkort!