Geveltips voor jouw woning

We zaten aan tafel met Jo, de gevelexpert van Verf met Advies met meer dan 25 jaar ervaring op de teller.

Dringend tijd dus voor een interessant onderhoud waarin we jou enkele tips voor jouw gevel willen meegeven.

Jo is dé aangewezen persoon binnen Verf met Advies voor al jouw vragen over je gevel. Bouw je een nieuw tuinhuisje en wil je weten welke kleur of welke olie te gebruiken? Of wil je eens zien hoe een bepaald product inwerkt op jouw houtsoort? Dan ben je bij Jo aan het juiste adres. Hij staat met zijn immer vriendelijke glimlach je graag bij in jouw keuze voor de beste producten.

De succesformule: expertise, kwaliteit en levensduur

Verf met Advies werkt intensief samen met het gereputeerde verfmerk Caparol. ‘Op die manier weten we zeker dat we producten van de allerhoogste kwaliteit aanleveren. Gepaard met onze jarenlange deskundigheid is deze samenwerking een erg succesvolle formule’, opent Jo.

Als we polsen naar de vakbekwaamheid van Verf met Advies op het vlak van gevels, heeft Jo zijn antwoord razendsnel klaar: ‘Expertise, kwaliteit en levensduur zijn onze absolute prioriteiten!’

‘Klanten komen bij ons in de eerste plaats om advies in te winnen om een zo goed en langdurig mogelijke bescherming van hun gevel te genieten. Daarom werken we enkel met de meest kwalitatieve producten, die een zolang mogelijke levensduur garanderen.’ Om deze reden biedt Verf met Advies aan al hun klanten 10 jaar garantie op hun gevelschilderwerken aan. ‘Dit geeft een blijk van vertrouwen aan de consument’ stelt Jo trots.

Een persoonlijke werkwijze

‘We zijn er rotsvast van overtuigd dat een persoonlijke aanpak het best is voor onze klanten. Elke gevel is namelijk verschillend. Daarom sturen we gratis een gevelexpert naar de klant thuis toe voor een persoonlijke oplossing.’

‘De gevelexpert doet een vochtmeting, analyseert de stabiliteit van de voegen en bekijkt in welke mate er mos-vorming optreedt. De soort (en staat van) ondergrond is steeds de basis voor een advies. Aan de hand van de analyse overlegt de gevelexpert welk product de beste oplossing voor die specifieke gevel blijkt.’

De tips van gevelexpert Jo:

  • Als je een houtsoort met doorbloeding hebt (zoals merbau, afzelia of meranti), gebruik dan een synthetische grondlaag. Dit heeft als voordeel dat het een goede hechting heeft en isoleert tegen de doorbloeding van wateroplosbare inhoudsstoffen die in het hout zitten.
  • Kies voor je gevel verf met het meest UV-bestendige pigment, deze verpoedert op termijn het minst.
  • Kom gerust langs met een staal van je ondergrond om te zien hoe het product van jouw voorkeur erop inwerkt.
  • Twijfel niet om technisch advies aan te vragen. Verf met Advies stuurt met alle plezier een gevelexpert naar jou thuis om een persoonlijke aanbeveling te doen.

Ben je van plan om jouw buitenmuur te schilderen of te behandelen? Vraag hier gratis geveladvies aan.

Blijf op de hoogte

Mis niet langer onze promoties, acties en schildertips.
Schrijf je nu in en je bent als eerste op de hoogte.

Proficiat! Je bent nu ingeschreven. Tot binnenkort!