De leukste behangpapieren voor kids!

December is weer aangebroken, en in deze maand gaat onze aandacht nog iets meer dan anders uit naar de jongsten onder ons. Denk maar aan het Sinterklaasfeest en Kerstmis, dagen waarvan kinderen het hele jaar wakker liggen.

Speciaal voor deze kleine bengels maakten we bij Verf met Advies een tof artikel over de leukste behangpapieren voor kids. Geniet met ons mee van deze geweldige ontwerpen!

Kay & Live – Kids Walls

Zoek je naar mooie prints met beren, aapjes of indianenprints? Dan is deze Kay & Live-collectie van Kids Walls wat je zoekt.  Ook andere dieren en bloemenprints zijn verkrijgbaar.

Puck & Rose – Kids Walls

Kids Walls Puck & Rose is een mooie kindercollectie met het traditionele vliesbehang gecombineerd met een aantal digitale designs.

Arc & Ciel – CasaDeco

Arc & Ciel zit vol met kleuren en leuke patronen speciaal voor onze kleine kapoenen. Je kan je muren laten schitteren met sterretjes, bolletjes of streepjes, maar ook met lieveheersbeestjes of toffe indianen.

Alice & Paul – CasaDeco

De Alice & Paul-collectie geeft een zacht en klassiek accent aan de kinderwereld. De tijdloze nuances en zachte of frisse kleuren illustreren heel teder en monter de tijdloze en charmante wereld voor de kinderen van vandaag.

Al onze behangpapieren zijn natuurlijk te bekijken en/of te bestellen via Verf met Advies. Kom dus gerust even langs!

Blijf op de hoogte

Mis niet langer onze promoties, acties en schildertips.
Schrijf je nu in en je bent als eerste op de hoogte.

Proficiat! Je bent nu ingeschreven. Tot binnenkort!