Behandel je tuinmeubels voor de aankomende zomer!

Houten tuinmeubelen, zoals een terras of omheining, zijn niet ongevoelig voor de tand des tijds. Onder invloed van de weersomstandigheden kan hun kleur doffer worden, en dat is precies wat we willen vermijden.

Om de levensduur van je tuinmeubels te verhogen, geef je ze daarom best een nieuwe beschermingslaag.

Verf met Advies beschikt over een uitgebreid assortiment aan producten om je houtsoorten op de meest ecologische manier te behandelen. Zo bieden we Osmo-houtproducten aan die gebaseerd zijn op natuurlijke oliën en wassen, goed voor mens én hout.

De producten van Osmo zijn van hoge kwaliteit en geven je houten tuinmeubelen intense en langdurige bescherming. Ook dekt de Osmo-houtverf door zijn hoge concentratie aan kleurpigmenten en olie dubbel zo goed als andere producten, waardoor je meer tijd over hebt om te genieten van dat heerlijk biertje op jouw zonovergoten terras.

Bij Verf met Advies raden we steeds het kwalitatieve assortiment van Osmo aan. Waarom we dat doen lees je hier:

Op natuurbasis

Goed voor de mens en goed voor het hout: zonnebloem-, soja-, lijn- en distelolie vormen de basis van de Osmo-houtbehandeling. De wassen op natuurbasis zijn toegestaan in de levensmiddelenindustrie, de pigmenten zijn gezuiverd en bevatten geen verontreinigingen.

Bespaar tijd en geld 

Osmo houtbewerkingen hebben een ongewoon hoge concentratie aan kleurpigmenten en olie, daardoor ben je productiever en dek je al met een eerste of tweede laag uitstekend, geheel zonder grondverf. Het resultaat: met een blik Osmo houtverf verf je ongeveer twee keer zoveel vierkante meters als met conventionele kleuren. En in plaats van in 12 uur is het werk op 4 uur gedaan. Dat loont.

Enkel schuren voor de eerste laag

Vergeet het tijdrovende schuren. Met Osmo-houtproducten bewerkte oppervlakken kunnen op elk moment weer heel eenvoudig worden bijgewerkt. Het is niet eens nodig om het gehele oppervlak opnieuw te verven, een paar likjes verf op de bij te werken plek, en klaar is Kees. Let wel, voor de eerste behandeling is schuren wél aangeraden.

Langdurig mooi door oliën en was

Hout is een organisch materiaal, de cellen kunnen daarom –vergelijkbaar met die van de menselijke huid– vochtigheid absorberen en afgeven. Het hout ademt, en om dit vermogen te behouden heeft Osmo houtproducten ontwikkeld die perfect zijn afgestemd op de specifieke eigenschappen van hout. Deze houtproducten zijn gebaseerd op natuurlijke oliën en wassen. De olie dringt diep door in het hout en beschermt het van binnen. De was vormt een veerkrachtig, ademend oppervlak en beschermt het hout van buiten, zo blijft het hout op lange termijn mooi en veerkrachtig.

Blijf op de hoogte

Mis niet langer onze promoties, acties en schildertips.
Schrijf je nu in en je bent als eerste op de hoogte.

Proficiat! Je bent nu ingeschreven. Tot binnenkort!