Nieuwsbrief

Nieuws & Blog

Win een gratis schilder voor 1 dag!

11 december, 2018 om 11:13
Verf met Advies - Win een Schilder

Verf met Advies zorgt voor een wel heel uitzonderlijk kerstcadeau! Doe mee aan onze wedstrijd en maak kans op een schilder die voor één dag geheel kosteloos jouw verfwerken komt uitvoeren.

Door admin

De leukste behangpapieren voor kids!

11 december, 2018 om 10:37

December is weer aangebroken, en in deze maand gaat onze aandacht nog iets meer dan anders uit naar de jongsten onder ons. Denk maar aan het Sinterklaasfeest en Kerstmis, dagen waarvan kinderen het hele jaar wakker liggen. Speciaal voor deze kleine bengels maakten we bij Verf met Advies een tof artikel over de leukste behangpapieren voor kids. Geniet met ons mee van deze geweldige ontwerpen!

Door admin

Black Friday komt uit Amerika overgewaaid en zorgt ook in België voor een heuse winkel-gekte. Ook bij Verf met Advies kunnen we het op die dag niet nalaten je een uniek voordeel aan te bieden. Lees hieronder waarom je aanstaande vrijdag zeker even moet afzakken naar je Verf met Advies-winkel.

Verf met Advies - Primer

Zoals de naam zelf al suggereert is de primer de eerste laag die je op je wand aanbrengt vooraleer je aan de rest van het verfwerk begint. Zie de primer als een verzekering die ervoor zorgt dat je de eindlaag op een stabiele en hechtende ondergrond kan aanbrengen. Daarnaast kan het gebruik van een primer nog andere significante voordelen bieden. We nemen een kijkje.

Door admin

Heb jij nog niet gehoord van CapaTex Mat? Dan stellen we jullie deze topverf graag even voor! Dit product van het kwalitatieve verfmerk Caparol is namelijk een van onze toppers bij de binnenmuurverven. En het wordt nog beter. Je kan CapaTex Mat nu ook aankopen met je ecocheques!

Je hebt verfplannen en vindt in de winkel de per-fec-te kleur verf. De kleur die jouw woning zal doen stralen. De prijs? Die valt binnen je budget. Even twijfelen… Beslist! Je gaat ervoor. Maar… hoeveel potten heb je nu juist nodig? Is dit herkenbaar?

20% korting op je raamdecoratie

09 oktober, 2018 om 11:40

Van 8 tot 20 oktober geven we 20% korting op raamdecoratie. Twijfel je nog over een rolgordijn, een paneelgordijn, een plisségordijn of toch maar lamellen?
Geen nood! Onze adviseurs in de Verf met Advies winkels helpen je graag met het maken van de juiste keuze.

Door admin

De Woonestetika beurs viert dit jaar zijn 40 ste editie. De beurs gaat door van 27 oktober tot 4 november in de Limburghal in Genk. Het is een speciale editie dit jaar want in 1978 werd de eerste beurs van Woonestetika georganiseerd, en dit ook reeds in de Limburghal.

Door admin

Neem nu je korting van 25% op behang

15 september, 2018 om 07:00

De zomervakantie is voorbij, de school is terug gestart. Opnieuw wat tijd en ruimte om te klussen in huis. Verf met Advies helpt je hiermee graag verder en daarom geven we je 25% korting op behangpapier.

Door admin

In 10 stappen je gevel schilderen!

23 juli, 2018 om 10:12
Verf met Advies - Verfborstels en -rollers

Je bent het uitzicht van je huis een beetje beu gezien? Dat is zó opgelost met een nieuw likje verf. Bovendien kan je dit volledig zelf doen. Hoe je het best te werk gaat, dat lees je hier.

Door admin

De belangrijkste behangsymbolen

17 juli, 2018 om 10:05
Verf met Advies Helchteren

Een muur behangen lijkt kinderspel. Of dat zou het toch moeten zijn. Toch raken talloze mensen wel eens helemaal het noorden kwijt bij het zien van alle symbolen op het etiket. Om verwarring te voorkomen maakt Verf met Advies je wegwijs in het doolhof der behangsymbolen.

Door admin

Geopend tijdens het bouwverlof

13 juli, 2018 om 03:02
Verf met Advies - Bouwverlof

Beste klanten, De Verf met Advies-winkels blijven geopend tijdens het bouwverlof. Heb je binnen of buiten hulp nodig met een verfklus? Kom gerust even langs in één van onze winkels en onze experts helpen je graag verder. Profiteer verder nog van de mooie zomer!

Door admin
Verf met Advies - Algo Pro

Op basis van algen? Jawel, dat heb je goed gelezen. Ook in de verfindustrie voltrekt zich een ecologische (r)evolutie, en dat resulteerde in het Algo Pro-gamma, een assortiment nagenoeg volledig biologische verven die zorgen voor een betere luchtkwaliteit.

Door admin

Geveltips voor jouw woning

09 juni, 2018 om 10:30
Vraag advies van een Verf met Advies-kleurexpert

We zaten aan tafel met Jo, de gevelexpert van Verf met Advies met meer dan 25 jaar ervaring op de teller. Dringend tijd dus voor een interessant onderhoud waarin we jou enkele tips voor jouw gevel willen meegeven.

Op bezoek bij… Verf met Advies Tienen

Bij Verf met Advies zijn we erg trots op onze medewerkers. Daarom maken we op geregelde tijdstippen van naderbij kennis met onze experten die op dagelijkse basis gespecialiseerd advies geven aan talloze klanten. Vandaag geven we het woord aan Kristien, winkelverantwoordelijke van Verf met Advies Tienen.

Door admin
Verf met Advies - Behandel je tuinmeubels voor de aankomende zomer

Houten tuinmeubelen, zoals een terras of omheining, zijn niet ongevoelig voor de tand des tijds. Onder invloed van de weersomstandigheden kan hun kleur doffer worden, en dat is precies wat we willen vermijden. Om de levensduur van je tuinmeubels te verhogen, geef je ze daarom best een nieuwe beschermingslaag.

Gratis geveladvies bij jouw thuis!

09 mei, 2018 om 10:56
Verf met Advies - Gratis Geveladvies

Verf met Advies stuurt tijdelijk zijn gevelexperts richting jouw thuis, en dit volledig gratis.
Schrijf je snel in!

Trendy: strakke rolgordijnen

27 april, 2018 om 02:44
Verf met Advies - Rolgordijnen - Easy Deco

Rolgordijnen zijn een van de meest populaire types raamdecoratie op de markt vandaag. Vele mensen kiezen voor dit type omwille van het strakke karakter dat een rolgordijn uitdraagt. Maar wist je dat je zelf in handen hebt hoe strak je rolgordijnen overkomen? Zo ontwikkelde producent Diaz verschillende modulaire cassettes die ervoor zorgen dat je rolgordijnen een ander, strakker uitzicht krijgen. Een voorstelling.

Verf met Advies - De ideale raamdecoratie voor grote ramen

We houden van zonlicht. Liefst zoveel en zo lang mogelijk. En net daarom proberen we zoveel mogelijk zonlicht in huis te krijgen. Daarvoor kiezen mensen logischerwijs veel voor grote raampartijen. Maar niet elke soort raamdecoratie is geschikt voor grote ramen. In dit artikel overlopen we de verschillende soorten, en geven we aanbevelingen bij het gebruik bij het decoreren van grote ramen.

Verf met Advies - Actie raamdecoratie

Je gordijnen bepalen in grote mate welke sfeer je kamer uitdraagt. Denk maar eens aan het verschil in gevoel tussen een kamer met lichte, transparant witte gordijnen, of eentje met zware en donkere raamdecoratie. Bovendien koop je ook niet elk jaar nieuwe gordijnen, dus het valt aan te raden goed op voorhand na te denken over welk gevoel je wil creëren. Er zijn ontzettend veel keuzemogelijkheden in raamdecoratie. Verf met Advies stelt voor jou de meest voorname keuzes voor.

6 fouten bij het ophangen van gordijnen

16 april, 2018 om 11:26
Verf met Advies - De belangrijkste keuzes bij het kiezen van gordijnen

De functionaliteit van gordijnen gaat verder dan enkel de verduistering van je kamer of het verhinderen van nieuwsgierige blikken. Ze betekenen een erg belangrijk element in de decoratieve aankleding van je woning. De stijl en kleur van gordijnen hebben een direct effect op het gevoel dat je woning uitdraagt. Tenminste, als ze goed opgehangen worden. Om gebruikelijke fouten te vermijden, stellen we je de meest voorkomende fouten voor bij het ophangen van je raamdecoratie.

Alles over renovatievliesbehang

30 maart, 2018 om 03:13
Verf met Advies - Renovatievliesbehang

Werken met renovatievliesbehang is nog relatief onbekend maar biedt diverse voordelen. In dit artikel kom je te weten wat renovatievlies net is, en wat het zo interessant maakt. Genoeg redenen om dringend kennis te maken met deze geweldige techniek.

Door admin

Psst! Het geheim van mooi behang

26 maart, 2018 om 03:03
Verf met Advies - Behangtips

Naar aanleiding van onze exclusieve behangactie waarin we je een korting van maar liefst 25% op het behangpapier schenken, laten we Franky -onze behangspecialist- aan het woord.

Door admin
Behangactie Verf met Advies

De lente staat voor de deur, en dat wilt zeggen dat de tijd rijp is voor nieuwe (interieur)plannen. Kan je woning wel een fris behang gebruiken? Dan kan je bij Verf met Advies een flink voordeel doen! We schenken namelijk tot het einde van de maand een korting van 25% op al ons behangpapier! Haast je snel naar je lokale Verf met Advies-winkel, en profiteer van deze exclusieve actie.

Door admin

Een kennismaking met kalkverf

12 maart, 2018 om 02:54
Verf met Advies - Kalkverf

Ben je op zoek naar een leuke, originele manier om je muren te kleuren? Vind je een effen kleur maar wat saai? Hecht je belang aan de milieuvriendelijkheid van je materialen? Dan kan kalkverf dé geknipte oplossing zijn om jouw muren een prachtige uitstraling te geven. Bovendien kan je met kalkverf erg creatief aan de slag gaan. Dringend tijd dus om je te introduceren in deze geweldige schildertechniek.

Door admin

De verschillende soorten afplaktape

28 februari, 2018 om 02:45
Verf met Advies - Afplaktape

Voilà, je bent er klaar voor. Je muur is proper en stofvrij, en na lang wikken en wegen ben je met je partner overeengekomen welke kleur je gaat gebruiken. Nu kan je er eindelijk aan beginnen: het verven. Of toch niet?

Door admin

Altijd propere muren met… afwasbare verf!

09 februari, 2018 om 04:11
Verf met Advies - Afwasbare verf

Iedereen herkent het wel. Een omgevallen tas koffie, een spetterende pastasaus op je kookvuur, of de vuile handen van je kindjes die dreigend richting je woonkamermuur verplaatsen. Wil je je (pas geverfde) muren proper houden, dan betekenen deze veelvoorkomende handeling een direct gevaar.

Door admin
Verf met Advies - Gratis Kleuradvies 2018

Zoek je de gepaste kleur om je woonkamer, keuken of slaapkamer mee op te frissen? Je twijfelt tussen behangen of een accentmuur te verven? Laat je dan bijstaan door Verf met Advies. Vraag vóór 12 februari kleuradvies aan en we sturen onze professionele adviseurs naar jouw thuis, en dit volledig gratis!

Door admin

Wellness-muurverven

24 januari, 2018 om 04:46
Verf met Advies - Wellnessverven

Een verhoogde gevoeligheid kan erg lastig zijn. Daarvoor hebben we bij Verf met Advies een aangepast gamma aan wellness-verven die de luchtkwaliteit van je woning verhogen. Lees er hier alles over.

Door admin

Inspiratiedagen bij Verf met Advies!

17 januari, 2018 om 02:54
Inspiratiedagen 2018

Tijdens de inspiratiedagen van Verf met Advies staat ú -nog meer dan anders- centraal. Kom met uw verf-, decoratie- of behangplannen naar één van onze winkels bij u in de buurt, en ons gespecialiseerd team staat u met raad en daad bij. En dat volledig gratis!

Door admin

Op bezoek bij… Verf met Advies Tongeren

12 januari, 2018 om 07:00
Op bezoek bij Verf met Advies Tongeren

Deze reeks interviews geeft een gezicht aan de drijvende krachten achter Verf met Advies. Vandaag gaan we op bezoek bij de spontane Inge, winkelverantwoordelijke van ons filiaal in Tongeren.

Door admin

Win een schilder voor één dag!

07 december, 2017 om 01:36
Verf-met-Advies-Beeld-Win-een-schilder

Zoals je weet maakt Verf met Advies het je graag gemakkelijk. Doe mee aan onze eindejaarswedstrijd en win een schilder die voor één dag -geheel kosteloos- jouw verfwerken komt uitvoeren!

Door admin

Zó breng je meer kleur in je interieur

28 november, 2017 om 06:03
Verf met Advies - Zo breng je meer kleur in je itnerieur

Geef de winter een draai rond de oren met een frisse kleur voor jouw interieur. Verf met Advies helpt je hiermee en schenkt je de meest handige kleurtips.

Door admin
Verf met Advies - Verfborstels en -rollers

Omdat het niet altijd even gemakkelijk is om te weten voor welke soort schilderwerken je juist welke verfborstel of -roller best gebruikt, maakten we speciaal voor jou een beknopt overzicht. Verven maar!

gratis kleuradvies

Zoek je de gepaste kleur om je woonkamer, keuken of slaapkamer mee op te frissen? Je twijfelt tussen behangen of een accentmuur te verven? Laat je dan bijstaan door Verf met Advies. Vraag tussen 28 oktober en 19 november kleuradvies aan en we sturen onze professionele adviseurs naar jouw thuis, en dit volledig gratis!

We gingen op bezoek bij Verf met Advies in Helchteren, en hadden een interessant gesprek met winkelverantwoordelijke Sylvia over haar job, de leukste ervaringen en de laatste interieurtrends.

Exclusieve promotie: 25% korting op behang

09 oktober, 2017 om 03:23
Verf met Advies - Behangkorting oktober 2017

Kom tussen 09 en 22 oktober langs in één van onze Verf met Advies-winkels en profiteer van een exclusieve korting van 25% op alle behang!

Op bezoek bij… Verf met Advies Lanaken!

03 oktober, 2017 om 11:17
Verf met Advies - Lanaken

Bij Verf met Advies zijn we erg trots op onze medewerkers. Daarom vonden we het dringend tijd om eens van naderbij kennis te maken met de experten die op dagelijkse basis gespecialiseerd advies geven aan talloze klanten. Vandaag geven we het woord aan Arno, winkelverantwoordelijke van Verf met Advies Lanaken.

Hoe verf je best een plafond?

28 september, 2017 om 02:18
Verf met Advies - Plafond verven

Lig je thuis in de zetel? Goed, kijk dan eens naar boven. Mooi toch, zo’n hagelwit plafond. Heeft je plafond echter een doffe uitstraling gekregen, dan is het dringend tijd om hem een nieuwe laag verf te geven. We reiken jou de beste werkwijze aan om je plafond foutloos en egaal te verven.

In 10 stappen naar de juiste raamdecoratie

19 september, 2017 om 04:10
Verf met Advies - In 10 stappen naar de juiste raamdecoratie

Het kan een heel karwei zijn om de ideale raamdecoratie te kiezen voor je woning. Ga je voor jaloezieën, of geef je toch eerder voorkeur aan gordijnen? Om je op weg te zetten, schotelen we je graag enkele tips voor.

beurs woonestetika

Van 28 oktober tot 05 november gaat de jaarlijkse Woonestetika-beurs door in de Limburghallen te Genk. Je kan er opnieuw terecht voor de laatste woontrends en inspirerende workshops. Vraag nu via Verf met Advies gratis je vrijkaart aan.

20% korting op raamdecoratie

Kom langs met je interieurplannen in één van onze winkels en geniet van een exclusieve korting van 20% op alle raamdecoratie!

Door admin

De juiste kleur voor jouw interieur

15 augustus, 2017 om 06:30
Kleuren en emotie - Verf met Advies

Veel mensen verliezen meters vingernagel bij de kleurkeuze voor hun interieur. En niet geheel onterecht, want deze keuze heeft belangrijke implicaties voor de uitstraling van je woning en je eigen gevoel. In dit artikel kom je meer te weten over de verschillende effecten van kleur.

Door admin

De kleurtrends van 2017

02 augustus, 2017 om 09:30
Verf met Advies - Kleurexpert Stefan

Vandaag laten we Stefan aan het woord. Al jarenlang staat hij Verf met Advies-klanten bij met kleuradvies voor hun woning, en laat nu zijn kleurexpertise ook op jou los. We bespreken de laatste kleurtrends en vergeten je niet enkele tips mee te geven om jouw woning op zo’n manier in te richten zodat jij je dagelijks tiptop in je vel voelt.

Door admin
Deze muur werd gekaleid.

Denk je erover na om je gevel een nieuwe look te geven? Hebben deze heerlijke zomerse dagen je zin gegeven in iets nieuws? Veel mensen kiezen er tegenwoordig resoluut voor om te gaan kaleien. “Kalei-wat?” horen we je afvragen?

Doe mee en win een knappe BBQ-set!

15 juli, 2017 om 08:00

Het is nu al een prachtige zomer, maar deze belooft opeens nóg beter te worden. Ben jij bezig met schilderwerken aan de binnen- of buitenkant van je woning? Dan kan jij een van de gelukkige winnaars worden.

Open tijdens het bouwverlof

10 juli, 2017 om 10:00

De Verf met Advies winkels blijven geopend tijdens het bouwverlof. Heb je binnen of buiten hulp nodig met een verfklus? Kom gerust even langs in één van onze winkels en onze experts helpen je graag verder.

Neem deel en win een coole Fatbike!

26 juni, 2017 om 09:00

Ben je het beu om rond te scheuren op die oude, aftandse fiets? Wil je je liever verplaatsen op een coolere manier? Neem dan onmiddellijk deel aan onze win-actie, en misschien ben jij wel de gelukkige die deze coole Fatbike van Caparol wint!

Gratis kleuradvies

Zoek je de gepaste kleur om je woonkamer, keuken of slaapkamer op te frissen? Wil je graag werken met accenten, of dacht je eerder aan behangen? Misschien ben je op zoek naar de juiste raamdecoratie om je interieur om te toveren? Dan ben je bij Verf met Advies op het juiste adres.

Bescherm nu je houten tuinmeubelen met de Osmo-producten van Verf met Advies.

Er bestaat amper iets zaliger dan op een mooie zomeravond te genieten van de ondergaande zon in je eigen tuin. Maar om te kunnen blijven vertoeven op die mooie houten tuinmeubelen kun je met de zomer in zicht best je hout beschermen.

Gratis geveladvies bij jouw thuis!

18 mei, 2017 om 06:04

Verf met Advies stuurt tijdelijk zijn gevelexperts richting jouw thuis. En dit volledig gratis. Schrijf je snel in!

20% korting op raamdecoratie in april

01 april, 2017 om 05:00

Kom langs met je interieur plannen in april in één van onze winkels. Ben je op zoek naar raamdecoratie? Perfect! Je ontvangt 20% korting op je raamdecoratie in april.

Behangpapier in verschillende stijlen

07 maart, 2017 om 01:09

Behangpapier is al een tijd weer in. Afhankelijk van je eigen smaak kies je voor een strakke look, een huiselijke feel of een authentieke uitstraling.

OPEN ADVIESDAGEN op 20 & 21 januari en op 27 & 28 januari bij Verf met Advies Hasselt en Verf met Advies Genk.

Behang en verf, de ideale combinatie

08 december, 2016 om 09:44

Interieursessies op de Woonestetika

18 oktober, 2016 om 12:47

Bekijk hier het programma waar je gratis aan kan deelnemen. Elke sessie duurt 20 minuten. Inkomkaart gratis bij ons verkrijgbaar, ga naar “wedstrijden”.

ONLINE KLEUREN

16 september, 2016 om 02:05

Snel en eenvoudig online kleuren en ontwerpen maken

Ons huis is jouw huis.

14 september, 2016 om 01:07

Bezoek onze kijkwoning. Ontdek wat we allemaal in huis hebben.

Muurverven met ecolabel!

23 maart, 2016 om 04:03

Muurverven met het ‘econature’-logo bevatten weinig schadelijke stoffen. Met andere woorden: goedgekeurd door de natuur.

Orac Decor® Gordijnprofielen werden vervaardigd volgens de meest recente technologieën en materialen

Voor goed te reinigen en vuilafstotende muur- en plafondverflagen bij hoog belaste binnenvlakken.

Door admin

HOOKEDONWALLS

09 februari, 2016 om 04:20

Slaat raak in stijlvol duel van traditie en vernieuwing met favourite twist

Door admin

Schone gevels

Door admin

Wellness muurverven

09 februari, 2016 om 03:13

Muurverven voor een gezond woonklimaat

Door admin