Nieuwsbrief

Nieuws & Blog

Inspiratiedagen bij Verf met Advies!

17 januari, 2018 om 02:54
Inspiratiedagen 2018

Tijdens de inspiratiedagen van Verf met Advies staat ú -nog meer dan anders- centraal. Kom met uw verf-, decoratie- of behangplannen naar één van onze winkels bij u in de buurt, en ons gespecialiseerd team staat u met raad en daad bij. En dat volledig gratis!

Door admin

Op bezoek bij… Verf met Advies Tongeren

12 januari, 2018 om 07:00
Op bezoek bij Verf met Advies Tongeren

Deze reeks interviews geeft een gezicht aan de drijvende krachten achter Verf met Advies. Vandaag gaan we op bezoek bij de spontane Inge, winkelverantwoordelijke van ons filiaal in Tongeren.

Door admin

Win een schilder voor één dag!

07 december, 2017 om 01:36
Verf-met-Advies-Beeld-Win-een-schilder

Zoals je weet maakt Verf met Advies het je graag gemakkelijk. Doe mee aan onze eindejaarswedstrijd en win een schilder die voor één dag -geheel kosteloos- jouw verfwerken komt uitvoeren!

Door admin

Zó breng je meer kleur in je interieur

28 november, 2017 om 06:03
Verf met Advies - Zo breng je meer kleur in je itnerieur

Geef de winter een draai rond de oren met een frisse kleur voor jouw interieur. Verf met Advies helpt je hiermee en schenkt je de meest handige kleurtips.

Door admin
Verf met Advies - Verfborstels en -rollers

Omdat het niet altijd even gemakkelijk is om te weten voor welke soort schilderwerken je juist welke verfborstel of -roller best gebruikt, maakten we speciaal voor jou een beknopt overzicht. Verven maar!

gratis kleuradvies

Zoek je de gepaste kleur om je woonkamer, keuken of slaapkamer mee op te frissen? Je twijfelt tussen behangen of een accentmuur te verven? Laat je dan bijstaan door Verf met Advies. Vraag tussen 28 oktober en 19 november kleuradvies aan en we sturen onze professionele adviseurs naar jouw thuis, en dit volledig gratis!

We gingen op bezoek bij Verf met Advies in Helchteren, en hadden een interessant gesprek met winkelverantwoordelijke Sylvia over haar job, de leukste ervaringen en de laatste interieurtrends.

Het geheim van mooi behang…

18 oktober, 2017 om 11:48
Verf met Advies - Behangtips en korting

Verf met Advies geeft je enkele essentiële tips om je behangwerken foutloos uit te voeren. Geniet bovendien van een exclusieve korting van maar liefst 25% op al ons behangpapier.

Exclusieve promotie: 25% korting op behang

09 oktober, 2017 om 03:23
Verf met Advies - Behangkorting oktober 2017

Kom tussen 09 en 22 oktober langs in één van onze Verf met Advies-winkels en profiteer van een exclusieve korting van 25% op alle behang!

Op bezoek bij… Verf met Advies Lanaken!

03 oktober, 2017 om 11:17
Verf met Advies - Lanaken

Bij Verf met Advies zijn we erg trots op onze medewerkers. Daarom vonden we het dringend tijd om eens van naderbij kennis te maken met de experten die op dagelijkse basis gespecialiseerd advies geven aan talloze klanten. Vandaag geven we het woord aan Arno, winkelverantwoordelijke van Verf met Advies Lanaken.

Hoe verf je best een plafond?

28 september, 2017 om 02:18
Verf met Advies - Plafond verven

Lig je thuis in de zetel? Goed, kijk dan eens naar boven. Mooi toch, zo’n hagelwit plafond. Heeft je plafond echter een doffe uitstraling gekregen, dan is het dringend tijd om hem een nieuwe laag verf te geven. We reiken jou de beste werkwijze aan om je plafond foutloos en egaal te verven.

In 10 stappen naar de juiste raamdecoratie

19 september, 2017 om 04:10
Verf met Advies - In 10 stappen naar de juiste raamdecoratie

Het kan een heel karwei zijn om de ideale raamdecoratie te kiezen voor je woning. Ga je voor jaloezieën, of geef je toch eerder voorkeur aan gordijnen? Om je op weg te zetten, schotelen we je graag enkele tips voor.

beurs woonestetika

Van 28 oktober tot 05 november gaat de jaarlijkse Woonestetika-beurs door in de Limburghallen te Genk. Je kan er opnieuw terecht voor de laatste woontrends en inspirerende workshops. Vraag nu via Verf met Advies gratis je vrijkaart aan.

20% korting op raamdecoratie

Kom langs met je interieurplannen in één van onze winkels en geniet van een exclusieve korting van 20% op alle raamdecoratie!

Door admin

De juiste kleur voor jouw interieur

15 augustus, 2017 om 06:30
Kleuren en emotie - Verf met Advies

Veel mensen verliezen meters vingernagel bij de kleurkeuze voor hun interieur. En niet geheel onterecht, want deze keuze heeft belangrijke implicaties voor de uitstraling van je woning en je eigen gevoel. In dit artikel kom je meer te weten over de verschillende effecten van kleur.

Door admin

Geveltips voor jouw woning

09 augustus, 2017 om 10:30
Vraag advies van een Verf met Advies-kleurexpert

We zaten aan tafel met Jo, de gevelexpert van Verf met Advies met meer dan 25 jaar ervaring op de teller. Dringend tijd dus voor een interessant onderhoud waarin we jou enkele tips voor jouw gevel willen meegeven.

De kleurtrends van 2017

02 augustus, 2017 om 09:30
Verf met Advies - Kleurexpert Stefan

Vandaag laten we Stefan aan het woord. Al jarenlang staat hij Verf met Advies-klanten bij met kleuradvies voor hun woning, en laat nu zijn kleurexpertise ook op jou los. We bespreken de laatste kleurtrends en vergeten je niet enkele tips mee te geven om jouw woning op zo’n manier in te richten zodat jij je dagelijks tiptop in je vel voelt.

Door admin
Deze muur werd gekaleid.

Denk je erover na om je gevel een nieuwe look te geven? Hebben deze heerlijke zomerse dagen je zin gegeven in iets nieuws? Veel mensen kiezen er tegenwoordig resoluut voor om te gaan kaleien. “Kalei-wat?” horen we je afvragen?

Doe mee en win een knappe BBQ-set!

15 juli, 2017 om 08:00

Het is nu al een prachtige zomer, maar deze belooft opeens nóg beter te worden. Ben jij bezig met schilderwerken aan de binnen- of buitenkant van je woning? Dan kan jij een van de gelukkige winnaars worden.

Open tijdens het bouwverlof

10 juli, 2017 om 10:00

De Verf met Advies winkels blijven geopend tijdens het bouwverlof. Heb je binnen of buiten hulp nodig met een verfklus? Kom gerust even langs in één van onze winkels en onze experts helpen je graag verder.

Neem deel en win een coole Fatbike!

26 juni, 2017 om 09:00

Ben je het beu om rond te scheuren op die oude, aftandse fiets? Wil je je liever verplaatsen op een coolere manier? Neem dan onmiddellijk deel aan onze win-actie, en misschien ben jij wel de gelukkige die deze coole Fatbike van Caparol wint!

Gratis kleuradvies

Zoek je de gepaste kleur om je woonkamer, keuken of slaapkamer op te frissen? Wil je graag werken met accenten, of dacht je eerder aan behangen? Misschien ben je op zoek naar de juiste raamdecoratie om je interieur om te toveren? Dan ben je bij Verf met Advies op het juiste adres.

Bescherm nu je houten tuinmeubelen met de Osmo-producten van Verf met Advies.

Er bestaat amper iets zaliger dan op een mooie zomeravond te genieten van de ondergaande zon in je eigen tuin. Maar om te kunnen blijven vertoeven op die mooie houten tuinmeubelen kun je met de zomer in zicht best je hout beschermen.

Gratis geveladvies bij jouw thuis!

18 mei, 2017 om 06:04

Verf met Advies stuurt tijdelijk zijn gevelexperts richting jouw thuis. En dit volledig gratis. Schrijf je snel in!

20% korting op raamdecoratie in april

01 april, 2017 om 05:00

Kom langs met je interieur plannen in april in één van onze winkels. Ben je op zoek naar raamdecoratie? Perfect! Je ontvangt 20% korting op je raamdecoratie in april.

Behangpapier in verschillende stijlen

07 maart, 2017 om 01:09

Behangpapier is al een tijd weer in. Afhankelijk van je eigen smaak kies je voor een strakke look, een huiselijke feel of een authentieke uitstraling.

OPEN ADVIESDAGEN op 20 & 21 januari en op 27 & 28 januari bij Verf met Advies Hasselt en Verf met Advies Genk.

Behang en verf, de ideale combinatie

08 december, 2016 om 09:44

Interieursessies op de Woonestetika

18 oktober, 2016 om 12:47

Bekijk hier het programma waar je gratis aan kan deelnemen. Elke sessie duurt 20 minuten. Inkomkaart gratis bij ons verkrijgbaar, ga naar “wedstrijden”.

ONLINE KLEUREN

16 september, 2016 om 02:05

Snel en eenvoudig online kleuren en ontwerpen maken

Ons huis is jouw huis.

14 september, 2016 om 01:07

Bezoek onze kijkwoning. Ontdek wat we allemaal in huis hebben.

Muurverven met ecolabel!

23 maart, 2016 om 04:03

Muurverven met het ‘econature’-logo bevatten weinig schadelijke stoffen. Met andere woorden: goedgekeurd door de natuur.

Orac Decor® Gordijnprofielen werden vervaardigd volgens de meest recente technologieën en materialen

Voor goed te reinigen en vuilafstotende muur- en plafondverflagen bij hoog belaste binnenvlakken.

Door admin

HOOKEDONWALLS

09 februari, 2016 om 04:20

Slaat raak in stijlvol duel van traditie en vernieuwing met favourite twist

Door admin

Schone gevels

Door admin

Wellness muurverven

09 februari, 2016 om 03:13

Muurverven voor een gezond woonklimaat

Door admin