Nieuwsbrief

Blog

Zomer, dringend tijd om je tuinmeubels te beschermen!

Er bestaat amper iets zaliger dan op een mooie zomeravond te genieten van de ondergaande zon in je eigen tuin. Maar om te kunnen blijven vertoeven op die mooie houten tuinmeubelen kun je met de zomer in zicht best je hout beschermen.

31 mei, 2017 om 11:43

Houten tuinmeubelen, zoals een terras of omheining, zijn niet ongevoelig voor de tand des tijds. Onder invloed van de weersomstandigheden kan hun kleur doffer worden, en dat is precies wat we willen vermijden. Om de levensduur van je tuinmeubels te verhogen, geef je ze daarom best een nieuwe beschermingslaag.

Verf met Advies beschikt over een uitgebreid assortiment aan producten om je houtsoorten op de meest ecologische manier te behandelen. Zo bieden we Osmo houtproducten aan die gebaseerd zijn op natuurlijke oliën en wassen, goed voor mens én hout.

De producten van Osmo zijn van hoge kwaliteit en geven je houten tuinmeubelen intense en langdurige bescherming. Ook dekt de Osmo houtverf door zijn hoge concentratie aan kleurpigmenten en olie dubbel zo goed als andere producten, waardoor je meer tijd over hebt om te genieten van dat heerlijk biertje op jouw zonovergoten terras.

 

Terug naar Nieuws & Blog