Nieuwsbrief

lakkerij

De Lakkerij

logo-delakkerij

Wie zijn wij?

Van onze klanten kregen we enorm veel vraag om bestaande binnendeuren, meubels, keukens, … te herlakken. Zo werd in het najaar van 2012 de dochterfirma DE LAKKERIJ opgericht.

De lakkerij geeft uw meubels, keuken, deuren, en gehele inrichting een tweede leven! Je kan bij ons terecht voor al je spuitwerk in verschillende afmetingen en op alle mogelijke ondergronden zoals hout, aluminium, MDF, glas en zoveel meer.

Naast onze specialisatie in spuitwerken kan je bij ons ook terecht om je meubels te laten zandstralen. Wij hebben ons gespecialiseerd in het fijnstralen van jouw houten meubels. Dit betekent dat wij ook je fijne antieke kast van je overgrootmoeder in een hedendaags kleedje kunnen steken zonder dat het mooie houtsnijwerk verloren gaat.

Voor wie is het?

Als particulier kan je bij ons terecht om je bestaande keuken, radiatoren, stoelen, tafels, deuren, … te voorzien van een nieuwe kleur en repareren wij de eventuele beschadigingen. In samenwerking met Verf met Advies kan de laatste trendkleur gekozen worden. Elke kleur is mogelijk!

Heb je een keuken gekocht 10 of misschien zelfs 20 jaar geleden en wil je de keuken lichter, modieuzer maken? Of heb je een donkerbruin gekleurde keuken die je wil wijzigen naar een moderne keuken in witte tint? Dat is geen enkel probleem. Alle demonteerbare onderdelen worden in ons atelier te Sint-Truiden gelakt. De niet-demonteerbare delen kan je ofwel zelf schilderen (wij helpen je wel op weg met de juiste produkten) ofwel kan je beroep doen op ons schildersteam en komen zij bij u ter plaatse de vaste delen schilderen. Hierdoor kunnen wij aan onze klanten een totaalpakket aanbieden.

Een klassiek meubeltje of oude keukenkastjes? We geven ze allemaal terug wat glans! Het resultaat is oogverblindend. Je meubilair springt er weer uit en lijkt als nieuw.

Voorbeelden

Onze diensten

  • Fijn parelstralen

  • Natlakken (in alle glansgraden en kleuren)

  • Hoogglans

  • Vernissen (in alle glansgraden)

  • Speciale technieken zoals patineren, open nerf, ...

  • Keukenrenovatie

  • "All-in" formule

Op simpele aanvraag bezorgen wij je een gratis offerte inclusief het transport en de (de)montage indien u dit wenst.

Download onze brochures

Onze folder (die je hier kan downloaden) of onze website www.delakkerij.be lichten nog een extra tipje van de sluier maar daarnaast kan je ook steeds onze toonzaal en atelier bezoeken te Sint-Truiden op woensdag- en vrijdagnamiddag (van 13u - 17u). Uiteraard kan je ons ook telefonisch bereiken op 011/70 77 77.

Drieluik de Lakkerij Download Met glans geslaagd

Waar wacht je nog op?Bel ons+32 (0)11 210 710of Vraag ons advies

JIMMY VAN DE LAKKERIJ IS MET GLANS GESLAAGD

mission-statement

“Een klassiek meubeltje of oude keukenkastjes?
We geven ze allemaal terug wat glans.
Het resultaat is oogverblindend. Je meubilair
springt er weer uit en het lijkt als nieuw.”

Onze lakkerij is in Sint-Truiden. Bel Jimmy op tel.
011/70 77 77 en laat een gratis offerte maken.


Bel ons op +32 (0)11 210 710
of mail ons. Wij helpen je graag verder.
Twijfel niet om ons te contacteren voor een vrijblijvende offerte, of voor gewoon een vraag.