Nieuwsbrief

advies

Advies aan huis

Zoek je de gepaste kleur om je woonkamer, keuken, slaapkamer of eender welke ruimte op te frissen? Wil je werken met accenten? Of dacht je eerder aan behangen? Of ben je op zoek naar de juiste raamdecoratie om je interieur om te toveren? En misschien in combinatie met een nieuwe vloerbekleding?

Wij helpen je graag om de gepaste kleurcombinaties te vinden die perfect passen bij je bestaande meubels en jouw persoonlijke stijl. Uiteraard kan je in al onze winkels terecht, niet alleen voor het juiste technische advies maar ook voor een advies i.v.m. kleurencombinaties, types van verf, behangsoorten, raamdecoratie of vloerbekleding.

Of opteer je liever voor een kleur- (en technisch) advies aan huis? Dekleurarchitect heeft aandacht voor de stijl van je huis, de lichtinval, de grootte van de ruimtes, de meubels, enz. Vaak brengt een frisse, professionele kijk nieuwe ideeën met zich mee waardoor jouw interieur precies wordt zoals jij dat wilt.

Omdat wij als kleur- en interieurspecialist werken met onze eigen kleurwaaiers maken wij na ons bezoek bij je thuis een compleet digitaal dossier dat je kan inzien in al onze vestigingen. Dit dossier zorgt ervoor dat de medewerkers in onze winkels niet alleen perfekt weten welke kleur waar in je woning moet komen maar ook welke type verven aan je werden voorgesteld. Dit advies kan je nadien ten allen tijde raadplegen in één van onze vestigingen.

De prijs voor een kleuradvies aan huis bedraagt 75 euro (te betalen aan de kleurarchitect bij zijn bezoek), maar bij het advies zelf ontvang je onmiddellijk 3 waardebons van elk 25 euro. Deze waardebons kan je bij aankoop in mindering brengen* waardoor het advies uiteindelijk gratis is.

Onze service “kleuradvies aan huis” is beperkt tot 20 km rond elk verkooppunt. Woon je net buiten deze range, dan geven we je graag een kleuradvies in onze winkel. Makkelijk is dan wel dat je enkele digitale foto’s neemt van je interieur en deze meebrengt naar de winkel. Dit maakt het mogelijk dat wij je een beter advies kunnen geven.

*Je kan 1 waardebon in mindering brengen per aankoopschijf van 125 euro incl. btw

Voorbeelden

Waar wacht je nog op?Bel ons+32 (0)11 210 710of Vraag ons advies

STEFAN GEEFT JE KLEURADVIES

mission-statement

“Ik doe gewoon mijn werk, maar het is wel
fijn als het resultaat ook echt af is.
Merci lieve klanten.”

Stefan is een topper voor ons bedrijf. Samen met
collega Roel en Joke komt één van hun langs
wanneer het jou past. Bel 011/210 710.


Bel ons op +32 (0)11 210 710
of mail ons. Wij helpen je graag verder.
Twijfel niet om ons te contacteren voor een vrijblijvende offerte, of voor gewoon een vraag.