Nieuwsbrief

Verf buiten

Verf Buiten

Uw buitengevel is “het” visitekaartje van uw woning. Een nieuw laagje verf of een ander kleurtje kan wonderen doen. Maar hierbij is de keuze van het juiste type verf en het gebruik van het juiste materiaal doorslaggevend voor een mooi en duurzaam eindresultaat. Doe hiervoor zeker beroep op onze adviseurs voor het juiste verfsysteem voor uw gevel. Uiteraard helpen zij je ook graag verder met de kleurkeuze, rekening houdend met de architectuur van uw woning.

In principe kan je elke gevel schilderen als je rekening houdt met de volgende aandachtspunten: de ondergrond (baksteen, beton, pleister, …), de toestand van de gevel, eventuele vervuiling van de gevel, schade aan de ondergrond (barsten), …

Belangrijk is om even de mogelijke pijnpunten van je gevel te overlopen en indien nodig op te lossen alvorens te gaan schilderen. Enkel op deze manier blijft je gevel jaren mooi!

Daarom is het belangrijk om op verschillende plaatsen een kleine vochtmeting te doen want een gevel kan droog lijken. Uiteraard doen wij deze controle voor u als u ons advies vraagt.

TIP: Doe de vochttest! Je kan in elk filiaal een vochtmeter lenen om zelf de test te doen.

Uiteraard kan je bij ons ook terecht voor het schilderwerk van je buitenschrijnwerk. Ook hier is een deftig technisch advies zeer belangrijk zodat je buitenschrijnwerk in goede staat bewaard blijft.

Buitenmuurverven voor gevels die langer schoon blijven

Caparol buitenmuurverven vormen een ideale eindafwerking op alle soorten ondergronden. Ze bieden u een hoger onderhoudsrendement op de langere termijn. Uw gevels blijven langer schoon en de kleuren blijven stabiel. De door Caparol ontwikkelde nanokwarts-matrixtechnologie heeft een uniek effect: vuildeeltjes hechten minder snel aan de verf. Bovendien zorgt een slimme combinatie van nanotechnologie en fotokatalyse ervoor dat de Caparol-buitenmuurverven een zelfreinigend effect hebben. De verf breekt de vuildeeltjes actief af – ideaal voor resultaatgericht vastgoedonderhoud!

Kaleien

Het esthetische aspect is een van de belangrijkste redenen waarom mensen kiezen om de gevel te laten kaleien. Wanneer de gevel er niet meer zo mooi uit ziet, of als er beschadigingen zijn die erg ontsierend werken, dan is kaleien een goede manier om dit te camoufleren. Maar soms is men gewoon het grauwe uiterlijk van een bakstenen muur moe. Kaleien is dan een prima manier om de gevel een metamorfose te geven. Door de kalklaag is de muur daarnaast beter beschermd tegen weersinvloeden, zoals slagregens.

Download onze brochures

Waar wacht je nog op?Bel ons+32 (0)11 210 710ofVraag ons advies

ECHTE SCHOONHEID ZIT OOK VANBUITEN

mission-statement

Laat je adviseren door onze technische medewerkers
voor de juiste kleur en het beste verfsysteem voor je gevel.

Heb je nog vragen? Spring eens binnen bij Jo in Hasselt.

Bel ons op +32 (0)11 210 710 of mail ons. Wij helpen je graag verder.
Twijfel niet om ons te contacteren voor een vrijblijvende offerte, of voor gewoon een vraag.