Nieuwsbrief

Verf binnen

Verf binnen

Als verfspecialist is ons gamma verven extreem uitgebreid. Wij zullen je steeds begeleiden in de aankoop van het juiste product. Naast de vele soorten muur- en plafondverven, lakken en primers kunnen wij je ook verder helpen met specialties zoals vloerverven, beitsen, vernissen en nog zoveel meer. Vraag gewoon ons advies.

Caparol wordt sinds jaar en dag gewaardeerd om zijn veelheid aan mogelijkheden voor afwerking van wanden en plafonds binnen. Typisch aan binnenmuurverven is dat de vereisten aan de producten meestal afhankelijk zijn van de plaats waar ze ingezet worden.

De eisen die aan binnenmuurverven “voor dagelijks gebruik” worden gesteld kunnen niet hoog genoeg zijn. Naargelang de wensen van de gebruiker is er in elke glansgraad een specifiek product. Steeds in haast ontelbare kleuren maakbaar en vooral: aangepast aan de situatie van uw opdrachtgever.

Hier vind je enkele producten in de spotlights.

Watergedragen grondverven

Grondverven met onovertroffen hechting en verwerking.

Ben je op zoek naar een hoogwaardig watergedragen laksysteem, dat vriendelijk is voor mens en milieu – voor jouw toekomst? Dan heb je ook een grondverf nodig waarbij je altijd op een buitengewone hechting kan vertrouwen! Aqua PU Primer en Aqua UniPrimer bieden je het beste resultaat ooit wat betreft kwaliteit, hechting en verwerking.
En omdat Aqua UniPrimer watergedragen is, bewijs je er ook nog eens het milieu een dienst mee. Het product is zelfs geschikt voor kinderspeelgoed! Deze bijzondere grondverf vormt een ideale combinatie met Aqua PU Satin.

Verantwoorde en betrouwbare bescherming van houtwerk

Watergedragen lakken

Mooi en betrouwbaar, veilig en vriendelijk

Kies voor een probleemloze verwerking en een eersteklas resultaat. Capacryl neemt alle twijfels over watergedragen lakproducten weg. Je levert een afdoende bescherming voor deuren, kozijnen en ander houtwerk, terwijl je tegelijkertijd het milieu ontziet.

Een stijlvolle afwerking

Met deze lakken zet je de kroon op het werk. Alle lakken van Capacryl vloeien en dekken uitstekend en staan garant voor eenvoudig en efficiënt werken. Verkrijgbaar in verschillende glansgraden.

Dé metallicverf voor glanzende perspectieven

Attractief, emotioneel, karakteristiek – Dit zijn de kenmerken voor de twee metaalachtig aandoende afwerkingen Metallocryl Interior en Exterior. Deze nieuwe metallic verf maakt zowel voor het interieur als het exterieur fascinerende, veelzijdige toepassingen mogelijk.

Metallocryl is een muurverf op basis van dispersie, die op gestructureerde ondergronden aangebracht kan worden. Door de structuur en breking van licht ontstaan metaalkleurige effecten die in het interieur bijzonder krachtig werken. Het karakteristieke uiterlijk wordt in twee varianten aangeboden: materiaaltypische tinten met een duidelijk metaalachtig uiterlijk en trendy kleuren met een licht metallic karakter.

Metallocryl Interior is een oplosmiddelvrije metallic verf, daardoor milieusparend en nagenoeg reukloos. Het product is verder bestand tegen desinfecterende middelen.

Download onze brochures

Waar wacht je nog op?Bel ons+32 (0)11 210 710ofVraag ons advies

JO KENT ALLE GEHEIMEN VAN GOEDE VERF

mission-statement

“Alles begint met een goede primer (grondlaag)
samen met de behandeling van je ondergrond.
Vragen? Zoek maar gauw dekking ;-)”

Wil je het assortiment ontdekken?
Dan moet je in Hasselt bij Jo zijn.

Bel ons op +32 (0)11 210 710 of mail ons. Wij helpen je graag verder.
Twijfel niet om ons te contacteren voor een vrijblijvende offerte, of voor gewoon een vraag.