Nieuwsbrief

Raamdecoratie

Raamdecoratie

Gordijnen zijn niet alleen functioneel omdat ze ongewenste blikken buiten houden, ze brengen ook sfeer in huis. Maar de keuze is enorm.
Wij helpen je graag bij het maken van de juiste keuze, het opmeten en het plaatsen.

Laat je inspireren

In onze winkels is er steeds een leuke, gezellige corner voorzien voor raamdecoratie waar u als klant al snel kan voelen welke producten u aantrekken. Onze medewerkers genoten een ruime doorgedreven opleiding zodat zij u met raad en daad kunnen bijstaan. Dit vanaf het eerste verkennend gesprek tot de definitieve installatie van de door u gekozen raamdecoratie.

Waarom wint zonwering als raamdecoratie nog steeds aan succes?

Er wordt steeds meer de nadruk gelegd op een aangename lichtfiltering met voldoende aandacht voor privacy in zowel modieuze als tijdloze tinten. Het kleurenpalet dat hierbij voorhanden is, is zo uitgebreid dat het sterk aanleunt bij het aanbod dat we kennen van de verfwaaiers.

Om even dieper in te gaan op het assortiment, maken we een korte opsomming van de verschillende producten die wij aanbieden:

  • Verticale jaloezieën: bijzonder functioneel product en bovendien ideaal voor grote raampartijen. Door het enorme aanbod aan lamellen zowel in textiel, aluminium als pvc is het een misvatting om dit product alleen maar met burelen te associëren.
  • Horizontale jaloezieën: zeer geliefd bij interieurarchitecten door de strakke uitstraling. Dit kan zowel beklemtoond worden door aluminium te gebruiken als lamel of het kan afgezwakt worden door de tijdloze klasse van houten lamellen te kiezen.
  • Rolgordijnen: met voorsprong het populairste product. In ons aanbod is er keuze uit meer dan 500 verschillende doeken. Bovendien kan er voor het mechanische gedeelte uit meer dan 15 verschillende kleuren gekozen worden.
  • Duo-rolgordijnen: de topper van de voorbije jaren. Functionaliteit van jaloezieën wordt gecombineerd met het gebruiksgemak van rolgordijnen. Zoals de naam al laat vermoeden, 2 rolgordijnen in 1.
  • Plissé: in onze buurlanden is het reeds een topper. In België zijn we aan een inhaalrace begonnen, steeds meer waarderen we de isolerende effecten en de moderne look.
  • Vouwgordijnen: klassiek, maar met bijzonder veel klasse. Deze raamdecoratie is niet zo statisch als overgordijnen, maar biedt wel een vergelijkbare warmte in het interieur.
  • Paneelgordijnen: de rust een eenvoud verraden al de Oosterse origine van deze raamdecoratie. Ideaal voor grote raampartijen en bijzonder veel keuze voor de uitvoering en configuratie van de panelen

Plaatsing & opmeting

Vind je het moeilijk om zelf op te meten? Wij hebben een team dat kan langs komen voor de definitieve opmeting van je bestelling.
Uiteraard kan je er voor opteren om alles zelf te monteren, maar je kan ook beroep doen op onze plaatsingsdienst. Vraag hiernaar bij de plaatsing van je bestelling.

Creër de perfecte schaduw

Wij hebben een zeer ruim aanbod in doeken voor indoor screens, variërend in openheid van de weving alsook in structuur. Naast de perfecte filtering van binnenvallend licht, zijn rolgordijnen met een screen doek afwasbaar en brandwerend. Als kers op de taart zorgen ze voor een aangenamer binnenklimaat door de temperatuur met enkele graden te verminderen.

Waar wacht je nog op?Bel ons+32 (0)11 210 710ofVraag ons advies

JOHNY WEET ALLES OVER RAAMDECORATIE

mission-statement

“Sommige mensen zien door de bomen het bos
niet meer. Zo veel keuze. Kom langs en ik help je
graag verder.”

Zijn het lamellen, gordijnen, rolgordijnen, vitrage of
vouwgordijnen? Johny van onze vestiging in Hasselt
weet er alles van.

Bel ons op +32 (0)11 210 710 of mail ons. Wij helpen je graag verder.
Twijfel niet om ons te contacteren voor een vrijblijvende offerte, of voor gewoon een vraag.