Nieuwsbrief

kids

Inspiratie voor jong en oud, gaande van baby’s tot opgroeiende tieners

De slaapkamer van je kind moet een ruimte zijn waarin je ukkepuk zich goed voelt. Kinderen kiezen vaak voor een kamer die hun verbeelding prikkelt, een plek waar ze trots op zijn als hun kameraadjes langs komen.

Weet je niet welke kleur je moet kiezen? Je kan vertrekken vanuit de kleuren van hun lievelingsknuffel. Of je kan werken met mooie wittinten en hierbij gecombineerd een accentmuur. Of je kan kiezen uit verschillende muurstickers met hierop de held van je spruit.

Wist je dat we ook een “super schrobbare” verf ter beschikking hebben? Zo heb je nooit meer last van muren met daarop vuile vingers! Daarnaast hebben we in ons gamma tevens verven die goedgekeurd zijn voor kinderspeelgoed.

Een tiener in huis die zijn kamer wil omtoveren naar een jeugdkamer? Al gedacht aan MrPerswall? Hier vind je behang vol avontuur, abstracte designs, urban motieven, … En als je niet vindt waar je naar op zoek bent, kan je nog altijd je behang zelf ontwerpen of een favoriete digitale foto gebruiken. Hou je het liever wat rustiger? Een nieuw laagje verf in de juiste kleuren kan wonderen doen!

AANGEPASTE RAAMDECORATIE

Niet alleen voor de kleur van de muren kan je bij ons terecht, maar we kunnen je ook helpen met de gepaste raamdecoratie. Wij bieden een grote waaier aan mogelijkheden, zowel op gebied van kleur (uni/print) als op gebied van systemen.

AFSCHEID NEMEN HOEFT NIET, PIMP JE OUDE MEUBELTJES

Hou je van nostalgie? Kan je geen afscheid nemen van enkele spullen op zolder? Je kan je “oude rommel” omtoveren tot een pareltje in je nieuwe kinderkamer. Geef een leuk kleurtje aan jouw “oud” kastje en dit ontpopt zich tot een echte schat. Naast een laagje verf kan je dit ook combineren met een tof behang.

MAAK MAGNETISCHE MUREN

Gebruik magneetverf om posters, tekeningen en foto’s op te hangen. Weg met de plakband en scherpe punaises. Wist je trouwens dat magneetverf met iedere kleur overschilderd kan worden zodat dit in elk interieur past.
Of werk met magneetbehang.

Is de keuze te groot of te veel inspiratie? Onze color coaches komen graag aan huis langs om je te helpen de sfeer te creëren die jij voor ogen hebt.

Waar wacht je nog op?Bel ons+32 (0)11 210 710ofVraag ons advies

ALLES KIDS MET JOKE !

“Wist je dat kinderkamers het vaakst een opknapbeurt
krijgen? De leefwereld van je kinderen verandert sneller
dan je denkt. Geef hen de ruimte en mijn advies ;-)”

Zijn het muurstickers, een accentmuur of
een coole foto van je idool op behangpapier?
Joke kan een beetje toveren, je vindt haar in
Sint-Truiden.

Bel ons op +32 (0)11 210 710 of mail ons. Wij helpen je graag verder.
Twijfel niet om ons te contacteren voor een vrijblijvende offerte, of voor gewoon een vraag.